Oltáspártiak ti most már örökké oltakozni fogtok?
Figyelt kérdés
Az oltás a járványt meg nem állítja, a fertőzőképességet nem gátolja, a fertőzés elkapását nem gátolja. Kész vagytok akkor életetek végéig rendszeresen oltakozni?2021. dec. 22. 20:05
13/23 anonim válasza:
#2 Úgy látom neked van bőségesen!
14/23 valaki : válasza:
Nem hiszem
Most van 3,nem vagyok oltáspárti, de oltásellenes sem. Igazából bürokrácia volt, az első kettőt a kártyáért adattam be, a harmadikat azért mert már csak nekem nem volt a munkahelyen, nem szerettem volna ha vírustagadónak vagy ilyesminek néznek
A negyediketmég bevállalom talán hogy utazhassak (eddig van 2 kínai, egy pfizer) de többrt nem fogok már beadatni
15/23 anonim válasza:
#14: Be fogod te vállalni a 17.-et is, mert mindíg zsarolni fognak valamivel.
16/23 anonim válasza:
Szerintem is csúnyán fognak nézni a kollégák, ha a huszonötödiket nem adatod be időben.
17/23 anonim válasza:
Az influenza elleni védőoltást évente be kell adatni.Ez eddig miért nem szúrta a szemét senkinek?Annyira sok az okos, hogy szinte fáj.
18/23 anonim válasza:
#17: Kinek "kell" beadatni? Én még egyszer sem kértem influenza elleni oltást, nem is tették kötelezővé felnőtteknek. Mellesleg az sem valami hatékony.
19/23 anonim válasza:
17 # tipikus szolga , neked kell vagy beked kötelező . Megszoktad hogy eljársz más zsebét tömni . Inkább 100%ig kockaztatja az életét biztosan mérgezi magat mintsem kivárna , ekkor 25% sincs ara hogy megbetegedik .
20/23 anonim válasza:
Igen, oltatni fogom magam ameddig csak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!