Ha elkaptam ezt a nyavajat es nem erzek szagokat es izeket.. Ha barmilyen alkoholt fogyasztok ,az befolyasolja ezt az egeszet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 11:30
1/22 anonim válasza:
Hááát csak annyiban, hogy az alkohol terheli a szervezetet, úgyhogy rontja a szervezeted teljesítményét, lassítja a gyóguylást.
Az ízérzékelésen nem fog változtatni.
2/22 anonim válasza:
Ha lehúzol három liter töményet, az befolyásolja.
3/22 A kérdező kommentje:
van kedvenc piam es ha ugyse erzem, akkor addig veszek valami kommersz verziot
2021. dec. 22. 11:38
4/22 anonim válasza:
Jah, ha így kérdezed, igen, nyugodtan fogyassz rosszab ízű dolgokat, egyremegy, hisz a jónak ugyanolyan íze lesz mint a rossznak: semmilyen:D
Bár ismtélem, betegen nem kéne piálni..
5/22 anonim válasza:
Ilyenkor kóstold meg azokat a kajákat amiket utálsz 😂
6/22 anonim válasza:
Ha elkaptad ezt a NYAVALYÁT akkor míg fekszel tanulmányozd a nyelvtani szótárt.
7/22 A kérdező kommentje:
...nem tudtam, meg voltam gyozodve rola,h igy kell irni. De most buszke lehetsz magadra,hogy kijavitottad.
2021. dec. 22. 12:02
8/22 anonim válasza:
Most komolyan csak okot keresel az ivásra?
9/22 anonim válasza:
Igyál vizet. Úgysem érzel ízeket még spórolsz is egy rakás lóvét, közben gondold azt hogy házi páleszt iszol.
10/22 A kérdező kommentje:
Nem,csak ha nem befolyasolja akkor ihatok tovabbra is mint ahogy szoktam.
2021. dec. 22. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!