Miért kellene bíznom az immunrendszeremben? Én képtelen vagyok!
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 22:16
1/13 anonim válasza:
Nem kell, senkit nem érdekel hogy nem bízol.
2/13 anonim válasza:
Nem kell, nem fog megsértődni, anélkül is megteszi, amit tud.
3/13 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert a csapból is ez folyik. Az enyém meg eleve nem teljesen jól működik és rengeteg benne a hibalehetőség, konkrétan bármikor tud nekem úgy ártani, mint az emberi szervezeten belül semmi más.
2021. dec. 22. 08:39
4/13 anonim válasza:
Nem kell. Viszont egy jól működő immunrendszert szerintem is káros még a széltől is óvni. A legelkényeztetettebb gyerekek szoktak a legjobban hisztizni. Védőoltás, oké, megismerteted vele a covidot, semmi gond. De aki már szalad a 4. adagért, maszkban, kézfertőtlenítőben úszva, az nem normális.
5/13 anonim válasza:
De ez kit érdekel rajtad kívül?
6/13 A kérdező kommentje:
Sima nátha után is csinál velem szépeket az immunrendszerem, nem akarom tudni, COVID alatt vagy után mit tenne velem...
2021. dec. 22. 09:05
7/13 anonim válasza:
3as
Jó neked. Nálunk a csapból is a koronavírus folyik.
8/13 A kérdező kommentje:
Ha a tömegtájékoztatásra gondolsz, akkor jó, hogy figyelmeztetnek a veszélyre. Sokan így se értik meg...
Az interneten laikusok folyamatosan mondják, hogy bíznak az immunrendszerükben. Szakemberek sohasem.
Én meg nem tudok az enyémben bízni, mert nem működik teljesen jól, sok hibalehetőség van benne, és eddig is az orvosoknak köszönhetem az életemet.
Nem tudom, ez hátrány-e, baj-e...
2021. dec. 22. 12:30
9/13 anonim válasza:
Igazad van. Bízz a hatalomban és politkusokban, ők jobban tudják, mire van szükséged. Saját magadban sose bízz, hiszen magadat te ismered a legjobban.
10/13 anonim válasza:
#2: Sajnos nem. Van placebó hatás is. Ha az ember úgy áll hozzá, hogy beteg leszek, akkor beteg is lesz. Ha úgy állsz hozzá, hogy az immunrendszerem megvéd, akkor sokkal nagyobb eséllyel fog megvédeni, mintha úgy állnál hozzá, hogy úgysem fog megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!