Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » (Ex)Covidosok, a szaglás és...

(Ex)Covidosok, a szaglás és ízlésvesztés az első tünetek jelentkezése után mikortól jelent meg?

Figyelt kérdés

Lényeg, szombat vasárnap rosszul voltam, fejfájás, gyengeség. Csináltam tesztet, negatív lett. Hétfőn reggel nagyon rosszul lettem, de utána egész nap semmi bajom nem volt. Azért este csináltunk egy tesztet, az pozitív lett. Ma volt kint a hivatalos teszt, pozitív. Viszont kb dél óta nem érzem az ízeket és szagokat olyan intenzíven, mint pl tegnap. Ami tegnap jó ízű volt, az ma ízetlen, pedig inkább sósabb szokott lenni másnap. Szóval nem tudom, hogy a szombati az még nem is covid lett volna, és most megyek bele, vagy normális, hogy 4 nap múlva megy el? Illetve ma déltől ismét gyengébb vagyok, mint pl tegnap, vagy ma reggel, és egy kicsit a levegővétel is nehezebb, bár ezt rá tudom fogni arra, hogy be van dugulva az orrom.

25/f

2021. dec. 21. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, a 11. napon gyorsteszt negatív, PCR pozitív lett. Mivel eü dolgozó vagyok, úgyhogy munkába visszatérés előtt is kellett még egy teszt, azt egy héttel később vették le, az már negatív lett.
2021. dec. 23. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!