Ez komoly, hogy az omikron elleni vakcina 2022 végén, 2023 elején érkezik Magyarországra?
Figyelt kérdés
Akkor már nem egy századik variáns lesz éppen? És az omikron rég lecseng?2021. dec. 21. 17:17
1/20 anonim válasza:
Dehogy.A Viktor ma mondta már 9 milliót megrendeltek ,1.2 hónap és itt is lesz.A rajongóknak bíztosan lesz.
2/20 A kérdező kommentje:
Én is most olvastam, hogy rendelt, és 2022 vége, 2023 eleje mire itt lesz. Egyébként én nem vagyok oltott, nem azért kérdezem, csak fura ez így..
2021. dec. 21. 17:23
3/20 anonim válasza:
9,5 millió vakcina elég kevésnek hangzik. Abból is két dózis kell? Mert akkor csak 4,75 millió embernek jut :(
4/20 anonim válasza:
2? akarod mondani 4. 5....6....7....talán.... fél évre.
5/20 anonim válasza:
"Én is most olvastam, hogy rendelt, és 2022 vége, 2023 eleje mire itt lesz."
És nem érdekes, hogy már előre tudja, hogy tartani fog még akkor is?
6/20 anonim válasza:
Nekem is elég furcsa volt olvasni, hogy egy várható év eleji hullám variánsára minek már rá kb 1 évre az oltás, mikor lehet akkor már a kappa, zéta vagy ki tudja milyen variáns lesz.
7/20 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy tartani fog akkor is, de azt is tudja, hogy ez a variáns lesz még akkor is porondon? Fura.
2021. dec. 21. 18:45
8/20 anonim válasza:
3 hónapon belül senkinek nem lesz még.
Nekünk viszont még később, mert a sor végére kellett állnunk, mert a Kedves Vezető előbb pökhendien lemondta a Pfizert tavaly nyáron, aztán ősszel rájöttek, hogy mégis kéne még, le is tárgyalták szépen lapítva, dehát ugye a kapacitások le vannak kötve azok által, akik időben rendeltek, így nekünk majd csak azután.
9/20 anonim válasza:
Kérdező, hol olvastad ezt? Be tudnád linkelni a cikket?
10/20 anonim válasza:
"Kérdező, hol olvastad ezt? Be tudnád linkelni a cikket?"
Nem a kérdező vagyok, de parancsolj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!