Picit megfáztam, elmehetek 2. oltásra?
Figyelt kérdés
Ma mennék a 2. oltásért, viszont 3 napja folyik az orrom, és volt egy alacsony hőemelkedésem is, tudom is, hogy mikor fázhattam meg, 20 percet rollereztem haza hajnal 5-kor melóhelyről óriási szélben, kérdés, hogy ezzel a kis náthával felvehetem-e az oltást?2021. dec. 20. 02:57
11/15 anonim válasza:
Én csak köhögtem, lázam se volt meg semmi egyéb tünet, de inkább elmentem teszteltetni, mielőtt beadattam a 3. oltást... Koronás voltam. Karantén alatt jött ki szépen lassan a többi tipikus tünet. Remélem meg tudod oldani, hogy később utazz el.
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2021. dec. 20. 09:31
13/15 anonim válasza:
Elmehetsz (mert ez volt a kérdés), de beoltani nem fognak...
14/15 A kérdező kommentje:
beoltottak, sőt előre kitöltött ambuláns lappal fogadtak, nomotherm meg szabad légutak..persze. mindegy, nem lett mellékhatás, de ez is vicckategória, hogy semmi vizsgálat nincs, beleegyező nyilatkozatra hivatkozva minden felelősség az enyém.
2021. dec. 20. 22:33
15/15 anonim válasza:
14
"beleegyező nyilatkozatra hivatkozva minden felelősség az enyém."
Látod, pont ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!