Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha a barátnőmnek volt egy...

Ha a barátnőmnek volt egy nagyon kicsi seb a szájában, és én úgy élveztem bele a szájában, elkaphatja a HIV-et? Én 1000%, hogy nem vagyok HIVes és Ő se lehet az, mindkettőnknek az elsők vagyunk.

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kitérdekelsz!
2021. dec. 20. 06:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha már ki lett emelve a kérdés, akkor annyit azért hozzátennék, hogy a jövőben azért érdemes a kis sebekre a szájban odafigyelni. Kis sebet tud okozni herpes vírus is, ami kellemetlenebb tüneteket tud okozni a péniszen, mint a szájon, szájban. Másrészt sebet a szájban gyakran okoz syphilis is, amit nem csak hüvelyi úton lehet ám elkapni és az országban Dunától keletre eléggé elterjedt az utóbbi pár évben. Szóval ne csak a barátnődet féltsd, hogy elkaphat tőled valamit, hanem bizony magadat is. Bármilyen seb, gyulladás van várjátok meg, amíg meggyógyultok és használj óvszert.
2021. dec. 23. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Minden ember szájában vannak sebek. Mivel mindketten szüzek voltak, kétlem, hogy a barátnőjének bármilyen fertőző nemi betegsége van...
2021. dec. 23. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
És mit jelent a szüzesség? Mert itt mifelénk elég "tág fogalom" a tinik között. Valaki csak azt veszi szüzességnek, hogy nem volt még hüvelyi behatolás és a többi féle aktus nem számít. Aztán jönnek szépen a gondozóba ilyen-olyan tünetekkel. Azért írtam le, hogy ezzel is legyen tisztában. Persze, valószínűleg egy egyszerű seb, de azért jó, ha ezzel tisztában vannak a fiatalok. Gondolom ez nem hangzik el az iskolai felvilágosításokon.
2021. dec. 23. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Írni még nem tud, de már szopat.
2021. dec. 23. 20:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!