1/12 anonim válasza:
"...hatták", igen, arra jó, hogy az újság meg legyen töltve.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a furcsa, ha ez a szer hatásos, akkor valószínű, hogy agyban dől el ennek az egésznek a kimenetele?! Ha beparázol, annak nem lesz jó vége, ha lazán fogod fel és úgy, hogy semmi gond nem lesz, akkor nem is lesz? Érdekes.
2021. dec. 17. 12:13
4/12 Ypszilon1980 válasza:
Biztos, hogy nem agyban dől el ennek a szernek a hatásossága. Az más kérdés, hogy a szorongás oldása sokat segíthet. Amíg ez egyértelműen nem hatásos mindenkinél, addig ez nem hatásos erre. Őszintén szólva, én nem szednék olyan szorongásoldót, amit erősen depressziós betegeknél alkalmaznak.
5/12 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes eredmény, ennek utánaolvasok..
6/12 anonim válasza:
Más lesz a megoldás!
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé."
7/12 Ypszilon1980 válasza:
#6:igen, ez egy remek idézet.
8/12 anonim válasza:
Klassz. Vajon mennyi ideig fog tartani, amíg megvizsgálják és engedélyt is kap? Az ivermectint már majd egy éve vizsgálgatják Magyarországon, és még mindig semmi hír, hogy kap-e végre engedélyt koronavírusos betegek kezelésére vagy sem. Bezzeg az oltásokat és a remdesivirt pikk-pakk megvizsgálták és engedélyezték...
9/12 A kérdező kommentje:
Ez régóta kapható gyógyszer, csak eddig teljesen másra használták. Végülis az nem árthat, ha jobb kedved lesz covid alatt. :D
2021. dec. 17. 15:48
10/12 anonim válasza:
Fene tudja... Én szerencsére nem vagyok pasi, így engem nem érinthet ez a mellékhatás: "Hosszan tartó és fájdalmas hímvessző merevedés" :)
A többi viszont igen, de remélem, hogy ez a gyógyszer biztonságosabb, mint a remdesivir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!