A kanyaró elleni oltást is ellenzik az oltásellenesek?
Bár azt hiszem az egy kombinált oltás többminden ellen egyben, de a kanyarót azért emeltem ki, mert állítólag a legfettőzőbb gyerekbetegség az összes közül, 1 fertőzött 1 hét alatt 20-30 másikat fertőzhet meg, s ahol erről láttam egy rövid videót, ott azt említik meg, hogy vannak szülők, akik nem akarják beadatni, mert nem nagyon találkoztak a betegséggel.
Aki beszél azt mondja, illetve arra utal, hogy ezek a szülők pont azért nem találkoznak a kanyaróval, mert a legtöbben be vannak ellene oltva, de ha nem lennének.... akkor nem oltásellenesség lenne, hanem sorbanállás az oltásért.
Az oltásellenesek nyilván elleneznek minden oltást.
Ezért szoktam mondani, hogy nagyon kevés oltásellenes van, ugyanis nem keverendő össze velük az, akinek bűzlik a covid biznisz.
Tardja válogatja... A hardcore antivaxerek (akik már a COVID előtt is terjesztették a baromságaikat), azok természetesen minden védőoltás ellen tiltakoznak. A COVID-szélhámos "orvosok" számára ez nem releváns; ők kifejezetten a SARS-CoV-2 elleni oltásokkal állnak szemben, a többiről nem igazán ejtenek szót, legfeljebb terelnek -bármelyik változatot is preferálnák, az mindenképpen a híveik számának csökkenésével járna, azt pedig ugye nem akarják, főleg ha a politikai karrierjüket is erre építik. Az antivaxerek új generációs hangadói pedig túlságosan primitívek ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzanak.
Szóval nincs egységes álláspont ezekkel kapcsolatban: mindegyik tard azt hisz róluk, amit akar.
A kérdező és 5-ös figyelmébe ajánlom ezt az interjút (legalább 10 éves):
Valamint itt egy (eskü alatti) vallomás Stanley Plotkintól, az oltásfejlesztés keresztapjától:
https://www.youtube.com/watch?v=lYSWF9uTkuE
44:15-től
A gyerekoltásokról beszél. Tartalmaznak tojásfehérjét, sertészselatint, abortált magzati szövetet, emberi vérösszetevőt, rekombináns humán albumint (ami génmódosítással készül)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!