Amikor covidos voltam, egy palack visszazárható kupakos teát ittam, amiből maradt még, amikor már meggyógyultam. Megihatom vagy dobjam ki inkább?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 20:35
1/5 anonim válasza:
Elvileg semmi bajod nem lesz tőle. Már csak azért sem, mert nemrég voltál Covidos, és a memóriasejtjeid nem alzheimeresek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem dobjad ki! De csak tisztán az üveget úgy, hogy ki van rendesen, többször mosva! Azt tanácsolom még, hogy borístd a klotyóba!
3/5 anonim válasza:
A felbontott palackos üdítőket általában 24 órán velül lehet elfogyasztani, felbontás után hűtőben kell tartani.
Mivel most gyógyultál ki a covidból, valszeg van annyi ellenanyagod, hogy az nem lenne gond, de mivel beleittál, a szádból bekerülve kb 800k fele egyéb kórokozó szaporodott benne.
Nem, ne idd meg!
4/5 anonim válasza:
Én alapból, betegség és covid nélkül sem iszom meg azt, amit ilyen régen nyitottam ki és közvetlenül ittam belőle, ez alap hihiéniai kérdés.
5/5 anonim válasza:
Hát ha 3 hónapig gépen voltál, akkor dobd ki, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!