Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok az omikronról ?

Manly kérdése:

Mit gondoltok az omikronról ?

Figyelt kérdés
Mindig van valami új.

2021. dec. 15. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem szimpi az arca.
2021. dec. 15. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
A mutációra gondoltam.
2021. dec. 15. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lassan megtaníttatják a világgal a görög ABC-t. (szerencse, hogy csak 26 betű)

Viccet félretéve is azt gondolom, lesznek még variánsok, amiket megint valahogy elneveznek.

Nem tudom, meddig lesz ennek még marketingje, de pont addig lesznek "újdonságok".

2021. dec. 15. 16:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Felforgatták a világot.
2021. dec. 15. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem gondolok róla semmit, nem érdekel. Azt mondják a szakértők, hogy sokkal gyengébb tüneteket okoz, viszont a sajtó mégis pánikoltatja vele a népet.
2021. dec. 16. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha vége a görög ABC-nek, jöhet a magyar, egyszerűen kinyírjuk az ő, ű betűkkel í vírust. Már a lengyelek sem bírnak vele (állandóan koszonom-ot mondanak) (aki utána még életben marad, azt kinyírjuk a lengyel abc-vel ą, ł és társai).
2021. dec. 17. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!