Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megéri felvenni az 1. kínai...

Megéri felvenni az 1. kínai oltást?

Figyelt kérdés

Segítene valamit, főleg hogy már az omikron dominál?

Tudható, hogy milyen lötty van benne? Kínából bármit kinézek.

2021. dec. 14. 11:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na lehet elmegyek a kínaira, csak attól félek, hogy kiderül majd, hogy semmit nem véd az omikron ellen, és ezért feleslegesen adattam be - erre értettem azt, hogy felesleges!
2021. dec. 14. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Akkor ne kínaira menj, adasd be a Pfizert.

Az mondjuk legalább 70%-ban véd az omikron ellen is.

2021. dec. 14. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
#11 Szerintem akkor sem felesleges. Ráadásul bármelyik variánst elkaphatod, a korábbiakat is.
2021. dec. 14. 15:09
 14/17 A kérdező kommentje:

A korábbi variánsokat már felcserélték az újak, itt még delta és omikron lehet, de nem sokára már a deltát is felcseréli az omikron.

Harmadik oltásként lehet majd kínait kapni, vagy az mindenképp csak Pfizer lehet?

2021. dec. 14. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha fiatal vagy és nincs tervben utazás, akkor még jó is lehet a kínai, mert tulajdonképpen az egész vírust tartalmazza, így jobban véd a variánsok ellen, hiszen olyan kevésbé mutálódó antigének ellen is lesz ellenanyagot, ami Pfizerel nem.
2021. dec. 14. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Annyira nem éri meg szerintem. Bárki aki beadadta és elment tesztre, hogy védett-e .. hát csalódás érte, hogy nem. Ismerősi körökben legalább is. De volt erről statisztika is, hogy eléggé gagyi. Inkább Pfizert vagy Modernát adasd be, jobban jársz.
2021. dec. 14. 16:10
 17/17 Alex Fly ***** válasza:
62%
Annál mindenképpen jobb, mint ha nem oltatod be magad. De a kínainál hatékonyabb és megbízhatóbb oltóanyag is ugyanilyen könnyen elérhetőek, miért nem választasz valami jobbat helyette?
2021. dec. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!