Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen tünetekkel estél át a...

Milyen tünetekkel estél át a COVID-on (Enyhe, közepes, súlyos) és milyen a vércsoportod?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

B+ vagyok, 38 éves nem dohányzó nő. Közepesen súlyos volt, be is vitt a mentő, de hazaküldtek. 10 nap láz, mindenem fájt nagyon erősen (szem, fej, bőr, arccsontok, ízületek), köhögtem izomszakadásig (bal oldalsó hasizom elszakadt), étvágytalanság, hasmenés, hányinger, 140es pulzusom

volt, stb.

2021. dec. 14. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Én is 0-s vagyok.

Én nem tudom elkaptam e. De mivel már rég itt van ez a vírus gondolom igen. Tavaly nem voltam beteg egyszer se.Most Kb. 1 hete volt múlt el a nátha/megfázás de ilyen volt már Covi előtt is nekem. Torokfájás, torokkaparás, orrfolyás volt a tünet de az is lehet ez volt a Covi.

2021. dec. 14. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

A+

10nap otthon szenvedes, folyamatos laz, etvagytalansag,kohoges es nem tudtam elaludni.

Majd 9nap korhaz,ebbol ket nap monitor es maszkos lelegeztetes.

Utana kb 1het posztcovid faradekonysag es szapora pulzus.

2021. dec. 14. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

Most akartam kiírni a kérdést, de feldobta a gyk, hogy már van ilyen.

Elvileg 0rh+ vagyok és egy erősebb (amivel már festeni lehetne) hasmenéssel és rossz közérzettel átvészeltem, pár nap alatt. A szaglásom is visszajött nagyjából másfél hét alatt.

2021. dec. 15. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!