Milyen tünetekkel estél át a COVID-on (Enyhe, közepes, súlyos) és milyen a vércsoportod?
B+ vagyok, 38 éves nem dohányzó nő. Közepesen súlyos volt, be is vitt a mentő, de hazaküldtek. 10 nap láz, mindenem fájt nagyon erősen (szem, fej, bőr, arccsontok, ízületek), köhögtem izomszakadásig (bal oldalsó hasizom elszakadt), étvágytalanság, hasmenés, hányinger, 140es pulzusom
volt, stb.
Én is 0-s vagyok.
Én nem tudom elkaptam e. De mivel már rég itt van ez a vírus gondolom igen. Tavaly nem voltam beteg egyszer se.Most Kb. 1 hete volt múlt el a nátha/megfázás de ilyen volt már Covi előtt is nekem. Torokfájás, torokkaparás, orrfolyás volt a tünet de az is lehet ez volt a Covi.
A+
10nap otthon szenvedes, folyamatos laz, etvagytalansag,kohoges es nem tudtam elaludni.
Majd 9nap korhaz,ebbol ket nap monitor es maszkos lelegeztetes.
Utana kb 1het posztcovid faradekonysag es szapora pulzus.
Most akartam kiírni a kérdést, de feldobta a gyk, hogy már van ilyen.
Elvileg 0rh+ vagyok és egy erősebb (amivel már festeni lehetne) hasmenéssel és rossz közérzettel átvészeltem, pár nap alatt. A szaglásom is visszajött nagyjából másfél hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!