Ilyen létezhet?

Figyelt kérdés

Dec.3án teszteltem,akkor nagyon halvány pozitiv lett a tesztem.(akkor a lányom volt covidos),tüneteim nem igazán voltak,picit néha köhögtem.

Most a férjem lett pozitiv(tegnap,de szerdától van rosszul),ma vettem egy tesztet megint pozitiv nekem😂

Igaz nem olyan halványan.

Ez hogy létezik?

Most rettentő gyenge vagyok és a fejem nagyon fáj.

Szoptatom a kisfiam(1hónapos) neki nem lesz baja tőlem?

2021. dec. 13. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A házi teszt ami az ellenanyag meglétét mutatja? Hát az lehet egy év múlva is pozitív lesz.
2021. dec. 13. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen házi teszt.

Az egyik az orrból vett,a másik nyál mintás.(ez a mai)

Komolyan addig pozitiv lehet,de hogyan?

Ergo lehet nem is vagyok beteg ?🤨

2021. dec. 13. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A PCR megbízhatatlan, ha fáj a fejed, köhögsz, hidegrázás/láz akkor lehet covid! A kicsinek jó az immunrendszere, az anyatej nagyon erősen védi, még ha a vírus is benne van, többet ér az anyatej!

Te meg kezd el szedni a D vitamint, napi 20000 NE, C vitamin napi 4-8 ezer mg. Ha köhögsz kamillás inhalálás, esetleg NAC (Nacetil Lcisztein).

2021. dec. 13. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem pcr-t csináltam.itthoni antigén.

Nincs lázam,nem köhögök(még)csak a fejem fáj,es megy a hasam,de mondom a teszt pozitiv.

Köszönöm vitaminokat szedek.

2021. dec. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!