Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek kötelező lesz az...

Szerintetek kötelező lesz az oltás mindenkinek?

Figyelt kérdés
Én már be vagyok oltva egy hónapja, de erre nagyon kíváncsi vagyok, hogy kötelezővé teszik-e vagy sem.

2021. dec. 12. 21:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem zárom ki hogy megtörténik de nem szeretném megélni, mert ez egy fasiszta rendszer kezdetét jelentené, ami nem túl biztató a jövőre nézve.
2021. dec. 13. 08:02
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy erdekes kerdes

Tipikus barany es farkas pelda😀

Tudod mikor a kis buta baranykak a farkas melle allnak gondolvan hogy az o eletuket megkimeli😉

Pedig nem elobb vagy utobb ok is sorra kerulnek csak szep lassan eszrevetlenul🤷‍♂️

Ezt kene sok baranykanak felfogni es nem egymast tamadni hanem a farkast kellene tamadni osszefogva hisz egysegben az ero es ezt latva a farkas elkullogna mashova szemetkedni de igy marad mert latja a szethuzast tehat amit akart elerte de persze nem mindenhol hala az egnek

Igen az M1-en ez nem tema

Igaza van az egyik valaszolonak teljes mertekben

Nem ertem a lepontozast :D

Le lehet engem is nem nagyon erdekel

2021. dec. 13. 10:00
 13/28 anonim ***** válasza:
39%
Ha maskepp nem lehet meggyözni azokat, akik az oltas ellen vannak, igen, kötelezö lesz, legalabbis azokban az orszagokban, ahol az oltasarany alacsony. Spanyolorszag, Olaszorszagban jo az arany, de Magyarorszagon alacsony. Ausztriaban egyertelmü kötelezö lesz jövö evtöl, Nemetorszagban komolyan foglalkoznak ezzel a temaval, az uj egeszsegügy miniszter erösen tamogatja, Svajcban is kezdik mar a temaval komolyan foglalkozni.
2021. dec. 13. 18:11
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

Még ha kötelezik is, azzal csak nagyobb lesz az ellenállás...

Ha most 1956 lenne már a lámpaoszlopokon lógna a fél parlament...

2021. dec. 14. 22:19
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
14-es ki is jarna mindnek jocskan
2021. dec. 15. 09:32
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
De miért nem fogunk össze? Meddig tűrjük?
2021. dec. 15. 09:36
 17/28 anonim ***** válasza:
42%

Hiaba mondod ha meg a nagy resze nem erti az embereknek vagy felnek

Pedig ez ami megy sokkal felelmetesebb

2021. dec. 15. 09:39
 18/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudjuk a gyógyszermaffia tervét, én úgy látom minden évben kell majd oltás, és szépen függővé tesznek minket.
2021. dec. 15. 09:42
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

"Nem tudjuk a gyógyszermaffia tervét, én úgy látom minden évben kell majd oltás, és szépen függővé tesznek minket."

Még, ha lenne egy év. Már 3 hónapról beszélnek és sokan még most is komolyan veszik. Mikor ébrednek már rá, hogy át vannak b@szva?

2021. dec. 15. 09:44
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha megeri az emberek nagy resze

Vagy ugy el mint egy 70 eves 30 evesen tehat olyan egeszsegi allapota lesz

Van ilyen ismerosom sajnos

Nem tud mar sportolni mert szur a mellkasa es mar 1 hete szivgyogyszert szed es a parjanak is szurt a mellkasa

De nem az oltas miatt van

2021. dec. 15. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!