Szerintetek kötelező lesz az oltás mindenkinek?
Ez egy erdekes kerdes
Tipikus barany es farkas pelda😀
Tudod mikor a kis buta baranykak a farkas melle allnak gondolvan hogy az o eletuket megkimeli😉
Pedig nem elobb vagy utobb ok is sorra kerulnek csak szep lassan eszrevetlenul🤷♂️
Ezt kene sok baranykanak felfogni es nem egymast tamadni hanem a farkast kellene tamadni osszefogva hisz egysegben az ero es ezt latva a farkas elkullogna mashova szemetkedni de igy marad mert latja a szethuzast tehat amit akart elerte de persze nem mindenhol hala az egnek
Igen az M1-en ez nem tema
Igaza van az egyik valaszolonak teljes mertekben
Nem ertem a lepontozast :D
Le lehet engem is nem nagyon erdekel
Még ha kötelezik is, azzal csak nagyobb lesz az ellenállás...
Ha most 1956 lenne már a lámpaoszlopokon lógna a fél parlament...
Hiaba mondod ha meg a nagy resze nem erti az embereknek vagy felnek
Pedig ez ami megy sokkal felelmetesebb
"Nem tudjuk a gyógyszermaffia tervét, én úgy látom minden évben kell majd oltás, és szépen függővé tesznek minket."
Még, ha lenne egy év. Már 3 hónapról beszélnek és sokan még most is komolyan veszik. Mikor ébrednek már rá, hogy át vannak b@szva?
Ha megeri az emberek nagy resze
Vagy ugy el mint egy 70 eves 30 evesen tehat olyan egeszsegi allapota lesz
Van ilyen ismerosom sajnos
Nem tud mar sportolni mert szur a mellkasa es mar 1 hete szivgyogyszert szed es a parjanak is szurt a mellkasa
De nem az oltas miatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!