Létezik a japán csoda? (Ivermectin) 0:58-tol www.youtube.com/watch?v=E1GF0H9V_1g&t=403s
12/12
K@rva jo a humorod!...:-)))
liberalis komcsik nem tudnak magyarul se
Ha nem baj, akkor nem küldök linket, csak a saját véleményem. :)
Az Ivermectin (Nobel díjas.) készítmény minden parazita ellen hatásos, nem csak a férgek ellen. A vírusok paraziták, tehát gazdatest nélkül életképtelenek. Hatásos az influenza vírus ellen is, de valamilyen okból ezt nem reklámozzák. Az más kérdés, hogy Pl. az USA-ban a lovaknak, teheneknek szánt készítményt szedték be az emberek. Ettől persze szarul lettek, mert nagyobb mennyiséget kaptak. Indiában használták először tömegesen a COVID ellen, és volt is eredménye. A világ nagy részében még "vizsgálják". Hm. A kísérleti vakcinákat hamarabb behozták. Ugye, ennek semmi köze a pénzhez?
"A vírusok paraziták, tehát gazdatest nélkül életképtelenek."
Kár volt ellógni azokat a 0. órás biosz órákat 8.-ban.
1. A vírus nem él, még a gazdatestben sem. Nincsenek élettevékenységei, a parazitáknak meg igen.
2. A parazitáknak teljesen más a biológiai besorolásuk.
"ma 15:17"!
Tutira? Olvasd át még egyszer, amit én írtam, és azt amit a Wiki-ről puskáztál...
Nincs ellentmondás.
"Kár volt ellógni azokat a 0. órás biosz órákat 8.-ban.
1. A vírus nem él, még a gazdatestben sem. Nincsenek élettevékenységei, a parazitáknak meg igen.
2. A parazitáknak teljesen más a biológiai besorolásuk."
Nem. A helyes válasz a 2. oldalon található:
A vírusok mai álláspont szerint nem sorolhatóak az élőlények közé, viszont a replikálódásukhoz gazdasejtre van szükségük, amit kihasználnak, elpusztítanak, de cserébe a gazdasejt nem kap semmit.
"ma 17:11"
Akkor mégsem írtam hülyeséget?
Bár, csak gyanítom, hogy ugyanaz válaszol a sok anonim senkik közül...:)
Annyira "hatásos" volt az ivermectin Indiában, hogy ki is vezették:
Ennyit erről.
(Tudom, tudom, gyógyszerlobbi, soros, billgéc, gyíkemberek és rokefellerék fizettek nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!