Akik be vannak oltva Covid ellen, támogatnátok, hogy akik (bizonyított egészségügyi okok kivételével!) nem oltakoznak, vállalják azt is, hogy fizessék a kezelésük költségeit?
#31 Annyira nevetségesek ezek a séma mondatok, amiket valamelyik újságíró legyártott, ti meg ismétlitek.
Az előbbi kommentedben rögtön kettőt is idéztél, de sajnos kimaradt az "Emberek, ébredjetek!!!!!!!", ezért sajnos nem tudom elfogadni a hiányos teljesítést...
Rgészen nyilvánvalóan a csatolt linkek közül egyetlen egyet sem nyitottál meg, de ha megnyitottad volna, akkor sem bírnád értelmezni. Magyarul sem. A rajzot sem. Nem probléma, ez a vírus az emberiség szellemi fejlődését segíti, Darwin most mosolyog :D
"ez a vírus az emberiség szellemi fejlődését segíti"
Hát igen... Ezért is hiábavaló vitatkozni olyanokkal, akik az egész orvostudomány összes érve ellen megelégszenek valami névtelen kommentelő hülyeségével...
#35 Milyen löttyökre?
Én a 28, 30, 32, 34 vagyok, és ha az oltásokra gondolsz, éppen én akarom rábeszélni az embereket a "löttyökre".
""ez a vírus az emberiség szellemi fejlődését segíti"
Hát igen... Ezért is hiábavaló vitatkozni olyanokkal, akik az egész orvostudomány összes érve ellen megelégszenek valami névtelen kommentelő hülyeségével..."
Ebből tényleg ennyire nem jött le, hogy az oltás pártján állok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!