Medrol nevű gyógyszer kissé csökkenti az immunrendszert, nincs a tájékoztatón?
Ez az egyik szerepe (pl allergiák, autoimmun betegségek esetén) és amikor én olvastam, rajta volt ez a tájékoztatón.
De ismerőseim amikor szedték, nem kaptak el semmit se gyakrabban.
Nekem is kellene szednem két betegségre is, csak nincs lelkierőm rendesen kivizsgáltatni magam. :D
Mire kapod amúgy? Milyen formában? Mekkora dózisban?
Poszt-COVID-ra? Fülzúgásra? Krónikus orrmelléküreg-gyulladásra? Gyulladt aranyérre? Gyulladt idegre? Autoimmun betegségre?
Egyébként én is félek tőle, ezért is bliccelek el orvosi vizsgálatokat. Pedig a lelkem mélyén tudom, hogy segítene.
Viszont itt hasznosabb válaszokat is kaphatnál, ha megosztanál néhány részletet.
Az elvileg minimális!
Milyen autoimmun betegség?
Amúgy a D-vitamint nem ajánlja az orvosod? Elvileg segít az immunrendszer szabályozásában.
SLE,
szedek D vitamint is 2000 NE
Hát, Köszi .
jobb már nemlesz, csak rosdzabb, már majdnem beletörődtem!
"Medrol nevű gyógyszer kissé csökkenti az immunrendszert, nincs a tájékoztatón?"
Írja a betegtájékoztató. Ez a mondat van rajta: "csökkentheti az Ön ellenálló-képességét a fertőzésekkel szemben"
Betegtájékoztató 4. pontja
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!