Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az emberek miért nem akarják...

Az emberek miért nem akarják beoltatni a gyerekeiket? Nagyon felelőtlenek.

Figyelt kérdés

Vajon az ilyen buta emberek ellenezték a kötelező oltásokat is? Sokan mondanák erre, hogy hát azokat már régen kifejlesztették, ez meg új, ami nettó baromság, hiszen 2002-ben kezdték a koronovaírus ellen fejleszteni a vakcinát (létezett már akkor is, csak másfajta), így már nem volt sok dolguk vele, hogy a mostani koronavírus ellen is hatásos legyen.

A másik, "nem tudni mi van benne" :D ezt is imádom. A többibe vajon tudták, hogy mi volt?

Miért hiszik a szülők okosabbnak magukat az orvosoknál?

2021. dec. 10. 06:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azért azt te is beláthatod, hogy valami "icipici" különbség csak akad a kettő vírusfajta között, hiszen ebbe jóval többen halnak meg :)
2021. dec. 10. 18:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Tetszik nem tetszik
2021. dec. 10. 18:52
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
Miért van róla adatod, hogy a náthába mennyien halnak bele?
2021. dec. 10. 21:12
 24/27 anonim ***** válasza:
78%
Ez nátha te lángelme! Koronavírus család, az náthavírusokat képviseli. Ha nem nátha lenne akkor kihalt volna már a fél ország, nem lenne tünetmentes, vagy enyhe tünetes ember, akinek pár hapci és köhintés sincs. Legyen már eszed, ne írj baromságot kérdező! Denevér koronavírus elvileg, ami ha át is került az emberre, akkor is náthát okoz nagyrészt, az emberek kis részénél okoz tüdőgyulladást, mint bármelyik influenza korábban vagy koronavírus. 4 koronavírussal élünk együtt évtizedek óta!
2021. dec. 10. 23:06
 25/27 anonim ***** válasza:
16%
Minden 1000. nem 10, csak nem tudom már javítani, de értsd a lényeget!
2021. dec. 10. 23:10
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

Ezt az interjút ajánlom a figyelmedbe, kérdező:

[link]

Nem a mostani, hanem a régi oltásokról szól.

2021. dec. 11. 01:45
 27/27 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdésembe azt is leírtam, hogy 2002 óta feklesztik a koronavírus ellen az oltóanyagot, szóval azt sem tudom honnan veszed, hogy nem tudom, hogy régóta élünk együtt koronavírussal. Egy megoldás lehet, nem tudsz olvasni...
2021. dec. 11. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!