Mivan ha oltáskor befeszittek mint a bika?
Figyelt kérdés
Kényszer de velem nem csesznek ki :D Ja és nem a szél horta össze,van mit feszitteni2021. dec. 10. 02:38
1/23 anonim válasza:
Fájni fog, minta’ zállat, de te bírni fogod!
2/23 anonim válasza:
Én amikor kicsi voltam és adtak be nem tudtam ellazitani, mert be volt görcsölve a kezem és olyan érzés volt, mintha a csontba fúródott volna bele a tű, zsibbadt rendesen. Persze amikor beadta alig éreztem, pár perccel utána jött a fájdalom
3/23 anonim válasza:
De amúgy mire számítasz, hogy nem tudják benyomni, olyan kemény az izmod? :DD
Nem vagy te Clark Kent
6/23 anonim válasza:
Veled nem csesznek ki? Kicseszel te magaddal.:D
7/23 anonim válasza:
Azt hiszi, így nem megy bele a chip? Dehogynem. Még a chip-csipp-csóka is. Az eszét kellett volna kigyúrnia, nem az izmait. Már, ha van neki egyáltalán.
8/23 anonim válasza:
A szó, amit kerestél: befeszítek. (valamint: hordta)
9/23 anonim válasza:
Elájulhatsz, ha befeszülsz főleg éhgyomorra. Elvileg, ha nagyon ügyes vagy és sok izmod van, akkor oltás nélkül csak befeszüléssel is el tudod ezt érni.
10/23 anonim válasza:
Szarvad fog nőni. Minél jobban feszítesz, annál hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!