Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sikerült már valakinek 12 év...

Sikerült már valakinek 12 év alatti gyermekének oltására időpontot foglalni?

Figyelt kérdés
Nekem csak a regisztrációt engedi, azt már megtettem múlt héten és elvileg mától lehetne időpontot foglalni.

2021. dec. 8. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

1-2 nem ez volt a kérdés.

először regisztrálni kell a [link] oldalon. Semmi visszaigazolás nem fog jönni, majd 4-5 nap múlva lehet az eeszt-n időpontot kérni.

Most még ezt értelemszerűen senki nem tudta megcsinálni, mert nem telt el 4-5 nap.

2021. dec. 8. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Pár napja regisztráltam, lehet, hogy akkor még nem futott át.

Köszönöm!

2021. dec. 8. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Miért akarod oltatni a gyerekedet? De most úgy őszintén kérdezem.

Szeretnék erről beszélni.

Nem vagyok oltásellenes, de ennek az oltásnak sokkal nagyobb a kockázata mindennél (ha nem a placebo-t fogja ki a páciens, gyakorlatilag oroszrulett) az eddigi oltásokkal egyáltalán nem hasonlítható össze!

Gyerekekre meg egyértelműen nem jelent veszélyt ez a valami, és ez nagyon nem mostani kijelentés. Már rég tudni kéne. Már-már annyi ellentmondás van ez az egész körül 2 éve, csak úgy áradnak a hazugságok mindenhonnan ami a média, annyi jel van. Nem azért kérdezem, tényleg, de hogy nem esik már le az embereknek?

Totális diktatúrát élünk, oltott-oltatlanok megkülönböztetése és kényszerítés teljesmértékben törvénytelenül (NEM SZABADNA, le van írva az alaptörvényben) egy oltásnak abszolút de nem mondható dologra, kísérleti génterápia (Amit nem mondanak!!! Mert hát csak azt mondják/hazudják hogy jó! Azt kell nekik!) a háttérhatalomnak segítő nagy emberek akik meg vannak véve meg ehhez az egészhez asszisztálnak úgy is tagadni fogják, pedig már az egyik nagy gyógyszergyártó, pontosabban a Bayer is bejelentette, érdekes akkor amikor már a világ jelentős részét beoltották, mégsem figyel fel senki se a tényekre, a hivatalos, ismétlem hivatalos beszédre amikor kimondják hogy mi történik, ami régebben ugye konteó volt egyesek szerint. A kormány általi manipuláció működik. Nem rémisztgetésképp de meg lehet nézni és okulni belőle.

Miért erőltetik ennyire? Miért nem akarnak ennek véget vetni (igen, jól látod ŐK NEM AKARNAK VÉGET VETNI, hisz akármikor befejezhetnék ezt az egészet, egy az egyben szándékos minden ami csak van e körül, úgy hívják Great Reset)

El lett mondva hogy nem kötelező, de végül még is csak teszik, teszik és teszik azzá. Le van írva tervben. Minden. Hogy mik lesznek az elkövetkezendő időszakokban és mi mikor.

Csak kicsit józan ésszel kéne gondolkodni a többségnek és figyelni a legapróbb jelektől kezdve a legnagyobb elszólásokig, mert rengetegszer maguknak mondanak ellent, semmi más.

Lehet olvasgatni, sok érdekességet fogsz itt találni: [link]

2021. dec. 9. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Szörnyű felelőtlenek az emberek.

Az még csak az ő dolguk lenne hogy a saját egészségét kockára teszi , dehogy a gyerekét is az valami embertelen bűntett már.

2021. dec. 11. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha valakinek sikerürlt, legyen szíves megírni hogyan!

Köszönöm!

2021. dec. 12. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Nincs jogod tönkre tenni egy gyerek életét !!!
2021. dec. 12. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült! :)
2021. dec. 12. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Minek akarod azt a szerencsétlent oltani?

Én már kaptam 3 oltast de saját akaratombol és 27 éves vagyok alapbetegseggel küzdő (krónikus depresszív zavar)

2021. dec. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!