Az igazságügyi bizottság leszavazta a képviselők kötelező oltását?
Drága covidrettegők, erre mit léptek?
Kinek kéne mégis példát mutatni, ha nem nekik? Ja, hogy nekik nem kell.. Miért is?
Szerintem ebben a kérdésben semmi szabályszegő nincs.
Viszont az eléggé aggályos, hogy az alattvalóikra rákényszerítik, de ők magukra már nem akarják. Nem kicsit gyanús.
"Tényleg ennyire unatkozol, jószág?
Irigyellek."
Szerintem pihenj le, és regisztráld be magad a 4. adagra.
13-as, én szóltanul szoktam nézni a kis cicaharcot, ami itt megy az oldalon.. de komolyan.. Tényleg ebből szerzi valaki az önigazolását, hogy egy anonim oldalon mások arcába köphet?
Ugyanez igaz azokra a kérdésekre ahol az oltáselleneseket provokálják, hogy "mivel magyarázzátok ezt" vagy "na most mi lesz?"..
Ez az oldal arra való, hogy ha nem tudsz valamit, kérdést tegyél fel, nem pedig arra, hogy pártoskodjunk és kihívjuk a másik, fele,t hogy "na, err emit léptek?".
Tulajdonképpen mit akarsz megtudni? Semmit. Kárörömöt érzel amiért a te igazságod győzedelmeskedett. "Te igazságod" mondom, mert ez az egész hisztéria pontosan ugyanolyan, mint amikor a vallásosak és az ateisták egymásnak rohannak. Nem véletlenül hozták létre a "valláskritika" kategóriát itt GYK-n, mert el kellett különíteni azokat akik a hittel kapcsolatosan kérdést tesznek fel, hogy bővítsék a tudásukat, és azokat, akik az igazukat akarják bizonygatni.
Oltáshívők és Oltásellenesek, szétbarmoljátok ezt az egész kategóriát, ócsároljátok egymást, bizonygatjátok hogy mekkora géniuszok vagytok, miközben itt rohadtok a GYK előtt napi 20 órában.
Közben meg.. ha annyira biztosak lennétek abban amit mantráztok, nem lenne szükségetek óráról órára önigazolásra idegenek által..
A politikusok és a befolyásos, érinthetetlen emberek sóoldatot, vagy semmit nem kaptak. Reggelre ott volt az asztalukon a kártya. Különben meg ki merné elkérni pl Habony védetségi kártyáját, jól hasba rúgná az illetőt😃
Gulyás elszólta magát arra a kérdésre, hogy mivel van oltva, 2 szputnyikra egy janssen. Akkor ilyen keresztoltási protokoll nem volt magyarországon, mert ellen javallott lenne. Persze mostanra már ennek a kommunikációja is felpuhult, mint az egész oltásé, most már azt mondják, hogy azt is lehet, ha eltelt 6 hónap. De akkor még nem lehetett és az orvosok akkor még úgy gondolták, hogy gyengítik egymást, mert hasonlóak. Nem volt aki szóljon neki, hogy ez így nem jó? Inkább csak bemondott valamit, ami eszébe jutott, csak pont marhaságot.
Óóóó hogy ne lennének ultrák:D Az itt történő verbális erőszak kenterbe veri a focis ultrákat:D
De as you wish, feszíts csak a morális magaslovon és légy büszke rá, hogy toxikus a közösséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!