Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyakori hasmenés és puffadás,...

Gyakori hasmenés és puffadás, de csak hétvégente amikor hazautazom, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az étrendem nem változik nagy mértékben.

Van a családban laktózérzékeny, de hét közben is szoktam tejtermékeket és pékárukat fogyasztani, tehát szerintem nem ilyen jellegű érzékenység.

Talán annyi különbség van, hogy ezeken a napokon nem edzem és egyébként is kevesebbet mozgok.

2021. dec. 4. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

"csak hétvégente amikor hazautazom"

- stressz

- a családod másképp főz, mint amit a gyomrod mostanában tolerálni tud

2021. dec. 4. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
IBS, idegi alapon, nekem is a stressz idézi elő. Nem vagy boldog otthon.
2021. dec. 4. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Én anyósnál kaptam állandóan cifrafosást. Nem mindenki figyel főzés közben..
2021. dec. 4. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Szintén anyósom kajáitól fostam rendszeresen, mikor kaptunk tőle dolgokat, a minőségmegőrzési dátumok vagy át voltak firkálva, vagy le voltak dörgölve. Akkor jöttem rá, hogy ez mérgez minket... mikor feleségem szóvá tette neki, csak hebegett. Krumplisalátát csinált, finom volt, de olyat fostam tőle, hogy a ház is beleremegett. Poshadt volt a majonéz amit belerakott... az is lejárt volt már! Kb ilyenektől is lehet!
2021. dec. 4. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Csapvizet iszol otthon? Próbáld ki, hogy nem azt iszol. Nem mintha "rossz lenne" lehet simán más és ez kicsit birizgálja a gyomrod..
2021. dec. 5. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!