Szerintetek van olyan aki immunis a Covidra?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 17:25
1/13 anonim válasza:
Annyit tudok mondani, hogy tavaj az egész családom elkapta csak én nem, pedig együtt voltunk. Idén már be voltam oltava és elkaptam, csak én.
2/13 anonim válasza:
Szerintem van, olvastam ilyesmiről.
4/13 anonim válasza:
Utolsó: dehogyis!!! Ekkora marhaságot..
Üdv. orvostanhallgató
5/13 anonim válasza:
Ja ez egy hülye :D
Nem tudja hogy vannak kórházban oltott emberek is
6/13 anonim válasza:
A legtöbben azok. Rz a vírus 10 éve itt van, a legtöbben már immunisak rá
7/13 anonim válasza:
Mindenki aki nem volt hülye, hogy oltakozzon mostanra természetes immunitással rendelkezik, igen. Két év alatt ha nem futott össze covidkával akkor meg nincs is járvány, szögezzük le.
8/13 anonim válasza:
Hát, én a negyedik hullámot élem túl, teljesen panaszmentesen, pedig vonat-busz kombóval járok dolgozni, és bevásárolni is szoktam.
9/13 anonim válasza:
Én is dettó így vagyok ezzel még
10/13 anonim válasza:
Legalább az emberek fele! Nagyon gyakori hogy párok egyik tagja elkapja, másikuk pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!