Két astrazeneca után melyik lenne a jobb harmadiknak a pfizer vagy a moderna?
Figyelt kérdés
Kínait nem szeretnék.2021. dec. 3. 18:10
A kérdező szavazást indított:
Pfizer
Moderna
8 szavazat
2/8 anonim válasza:
Tényleg szinte ugyanaz. Pfizerből jelenleg több van, meg azt vizsgálták is, hogy Astrával keverve egész jó hatékonyságú. Ezek miatt én ezt választottam. Ma kaptam, nagyon enyhe karfájdalmon kívül semmi bajom.
3/8 A kérdező kommentje:
Hatodikán lesz oltásom és kicsit tartok attól, hogy nem lesz pfizer vagy moderna. Nagyon pipa vagyok a kormányra, hogy rengeteg kínai vackot rendelt. Remélem jövőre mennek a levesbe.
Egyébként csak azért kérdeztem, mert olvastam, hogy a moderna valamivel jobban véd, de rosszabb a mellékhatása és szívizomgyulladást is okozhat.
2021. dec. 3. 18:46
4/8 anonim válasza:
Ha nagyobb oltópontra mész, 100% hogy lesz mindkettő az oltási hét miatt.
5/8 anonim válasza:
hetente érkezik belőle bőven adag most is
7/8 anonim válasza:
Mindkettő jó. Németországban sok Pfizert adtak Astra után, sok a tapasztalat, jól működött.
Az oltáselleneseknek miért kell minden kérdésbe belepofázni? Vannak olyan fórumok, ahol erre vevők, ott hirdessétek az igét. Emberünk már beadatott 2 oltást. Szerinted te majd lebeszéled a harmadikról? Sok szerencsét.
8/8 anonim válasza:
Mindkettő jó, de a Modernában 3x annyi mrns van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!