Moderna vakcináról vélemények? Kiskorúaknak ajánlott? Mert a Pfizert és a Modernat birják felvenni.
#9:
Jah, hogy az egyszerű agyad is felfogja:
A ffiak seggéből folyó vérre (ami *gyakran* előfordul) várjuk a bizonyítékaidat! Hiteles forrással.
Hajrá!
#11: ha érdekelne, már megtaláltad volna, nesze itt van amit legutóbb olvastam, jó próbálkozast:
Tessék, hogy nehogy nedves álmodban fekete volgával gyere értem :)))
Ugyan nem végbél vérzés, de orrverzést és fogínynvérzést már számolt valaki "hivatalosan". És nem is olyan ritka... még a Pfizernél sem.
Most ezt találtam gyorsan
#21:
Értem. Tehát azt állítottad, hogy a "férfiak segge vérzik" tőle, ezt bizonyítottad egy RITKA orrvérzésről, és fogínyvérzésről szóló cikkel. Ráadásul olyannal, ami pont azt mondja, hogy az Astra Zeneca vakcinája okozza ezt ilyen számban (~2-3%), szemben a (KÉRDÉSBEN EMLÍTETT!!!) Pfizer vagy Moderna vakcinákkal. Utóbbival ugyanis ez 2900 alkalomból csak 4x fordult elő! És erre a 4 alkalomra azt mered mondani, hogy "És nem is olyan ritka... még a Pfizernél sem.", holott a Pfizer+Moderna esetében is csak 2900-ból 4 ilyen eset volt :D
Akkor kijelenthetjük, hogy hazudtál akkor, amikor ezt állítottad:
" a ferfiaknak gyakran a seggéből folyik a vér tőle,"
Ugyanis egyetlen egy hiteles bizonyítékot nem tudtál erre szolgáltatni.
Taps, függöny.
A segg vérzést mondom, hogy nem tanulmányban láttam, mert az viszonylag ujkeletű dolog.
De nem tudom hol, zárt fb csoportokban van pár találat, de az téged nem fog meggyőzni :))
#24:
Tehát annyira gyakori eset, hogy mindössze néhány (szigorúan zárt! xD) facebook csoportban van csak szó róla, amire természetesen már nem emlékszel melyik volt...
Én meg most jöttem le a falvédőről.
Nem az én meggyőzhetőségemmel van a baj, hanem azzal, hogy nagyot akartál mondani, aztán valaki visszakérdezett...
#20: Nem nagyot, csak túl korán.
Majd ha ebből is lesz annyi eset, hogy már nem lehet szőnyeg alá söpörni, lesz róla hivatalos forrás.
Pár hónap múlva.
Eleinte a menstruációs zavarokról is csak vírustagadónak bélyegzett beszámolók voltak, most már vannak hivatalos kimutatások is. Ahogy a vérnyomászavarokra is. Még nagyon elején jár ez a világrekord gyógyszerkísérlet.
Az embereken végzett gyógyszerkísérletek egyébként szükségesek, de ennek az a korrekt módja, hogy az alany ellenszolgáltatást kap érte. Legalábbis 2 évvel ezelőttig úgy volt. Most az alanyok fizetnek a gyógyszergyárnak kegyetlen mennyiségű pénzt az adórendszeren keresztül.
Nem vérzés, de itt egy másik ritka mellékhatás a Pfizertől (csak erős idegzetűeknek!):
Engem valahogy nem nyugtat meg, hogy ritka. Senki sem garantálja, hogy nem én leszek a következő "ritka eset", ha beoltatom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!