Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg lejárt szavatosságú...

Tényleg lejárt szavatosságú Pfizer oltásokat adnak most már?

Figyelt kérdés
Csak a kormány hosszabbította meg állítólag 3 hónappal a határidőt, de ez normális dolog?
2021. dec. 2. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de kb oly mindegy...
2021. dec. 2. 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy adnak lejárt szavatosságút. Most ez az újabb agyrém, amin pörögni fogtok? Jó szórakozást! :D
2021. dec. 2. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Lehet tesztelik, hogy a lejárt az hatásos-e, mivel a normál körülmények között jelenleg forgalomba levő covid vakcinák nem igazán azok. :D

Amúgy valószínűleg ilyet nem mernének bekockáztatni, de ki tudja...

2021. dec. 2. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Így van. Egy hatalmas emberkísérlet részei vagytok. Bennetek van a chip, és hamarosan klónoznak is titeket.
2021. dec. 2. 20:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Na tessék van ilyen, csak a Pfizer ad rá engedélyt vagyis nem a kormány döntése. Így már elhiszem, amúgy egészségügyistől hallottam de nem akartam elhinni mert kicsit oltásellenes.

[link]

2021. dec. 2. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Lejárt a szavatossági idő? Semmi gond, meghosszabbítjuk. Ez már tényleg szürreális...
2021. dec. 2. 20:56
 7/14 Alex Fly ***** válasza:
22%

@5: a hírben az izraeli eseményekről van szó, nem hazairól.

De nem igazán kell aggódni: a gyártók szeretik magukat túlbiztosítani és lejárati időként direkt rövidebb időszakot adnak meg, mint ameggigy fel lehetne azt használni. Ebben az esetben a hosszabbítás ennek a "biztonsági tartaléknak" a rovására történt...

2021. dec. 2. 23:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Ettől a kormánytól mit vársz?
2021. dec. 3. 08:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Poshadt lé. xD
2021. dec. 3. 08:40
 10/14 A kérdező kommentje:
A cikk szerint a Pfizer akkor hosszabbít szavidőt ha amúgy a fiolákat megfelelően tárolták. Sajnos ebben én mindenképp kételkedek. És amúgy ellenőrzi vagy bemondásra elhiszi? Van itt gond azért. Emlékszem mekkora felhajtás volt az elején azzal, hogy milyen gondos kezelést kíván az ilyen oltás mert extrém alacsony hőmérsékletre van szükség, hogy az oltóanyag minősége megmaradjon. Már akkor kételkedtem, hogy a kormány eleget tesz e ennek. Lehet rosszindulatú vagyok a fidesz kormánnyal és nincs igazam.
2021. dec. 3. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!