Kóbor János ha 3 oltást kapott volna akkor szinte biztos hogy most nem lenne életveszélyes állapotban?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 19:16
11/41 Alex Fly válasza:
Ki tudja...
Egy idős emberről van szó, valószínűleg nem a legjobb általános egészségügyi állapotban. Azért az biztos, hogy a COVID nem viselte volna meg ennyire a szervezetét - így ennyivel könnyebb dolga lenne.
De felesleges azon rágódni, mi lett volna: azt senki nem tudja pontosan megmondani, ellenben az biztos, hogy jelenleg, oltatlanul nincs túl jó bőrben...
12/41 anonim válasza:
Úgy tudom abban a kh-ban van Ő is amelyikben az óriásplakátokon szereplő orvos is rendel.
14/41 anonim válasza:
Nagyon nagyon sajnálom, mert szerettem. De ebböl talán azok, akik az oltás ellen tiltakoznak, tanulnak valamit.
15/41 anonim válasza:
15
Nem most van ideje a propagandának.
Nyugodjon békében!
16/41 anonim válasza:
Nem halt volna meg valószínűleg. Sok ilyet ismerek, akik elutasítóak, most gépen vannak. Nem az oltást hirdetem, nekem mindegy, be vagy-e oltva. Csak kíváncsi vagyok, hogy egy oltásellenes, 70-es véroxigénnel úgy fullad, hogy kapja az oxigént, min gondolkozhat.
17/41 anonim válasza:
Isten nyugasztalja
sajnálom, viszont ő választotta ezt az utat, hogy nem kér az oltásból és inkább megbízik az immunrendszerében
most már tudja, hogy nem ez volt a helyes döntés
viszlát LEGENDA :(
18/41 anonim válasza:
18.
Egy fiatal, egészséges szervezet más mint egy idős, de az oltás nem garancia sajnos
19/41 anonim válasza:
15, sajnos semmit nem tanulnak belőle. Elég csak beleolvasni a hírportálok cikkei alatti kommentekbe. Aki csak utalni mer az oltásra, azt elküldik a pokolba
20/41 anonim válasza:
20. Hát akkor ilyen sorsra jutnak. Szomoru, de inkább meghalnak, mint informálódnának a jó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!