Vajon miért halnak meg kórházainkban ilyen sokan Covidban? Mi lehet az oka? Mit kellene tenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 18:27
3/15 mindentudó99 válasza:
Gondolom az emberek álltalános állapota is közrejátszik. Elhízás cukorbetegség stb. Nem állunk jól e téren
4/15 anonim válasza:
Talán mert nincs elég orvos és ápoló sem.
5/15 anonim válasza:
1. Az átoltottság még mindig csak 62 %.
2. A lakosság általános egészségi állapota nagyon rossz.
3. Nincs elég orvos és ápoló.
6/15 anonim válasza:
Elég sok szakértö nyilatkozott már erröl. Olyanok akik értenek is az egészségügyi témákhoz. Csak azt tudom javasolni, hogy figyelj ezekre.
ha tényleg érdekel. De ezt a politika kategoriában kérdezted, talán nem véletlenül. Igen a politikusoknak is nagy adag felelösége van ebben. Kezdve az egészségi rendszer lerobbant állapotátol kezdve az informácioáramlás akadályozásán át a haveri nyerészkedésekig (ami már inkább bünügyi kategoria).
7/15 anonim válasza:
19:06: csak egyszer mondd ezt a szemébe valakinek, aki közeli rokona volt valakineka a 35000 halott közül az országban. Szerintem nem maradna utána fogad.
8/15 anonim válasza:
7. Ja ja, mondd szemébe valakinek aki meghalt, az oltatlanok iskolázatlanok, a társadalmi felelősségvállalás, az oltatlanok miatt mutálódik a vírus, már 12 ismerősöm halt meg, eüs dolgozó vagyok 99% oltatlan van a gépeken, vajon miért támogatja az oltásokat az orvostársadalom az oltásokat, nincs semmiféle mellékhatása nyugodtan olts, majd amikor te leszel a gépeken meglátod. Ezekkel a hulladék, elmebeteg mondatokkal tele a gyakori és a média...
9/15 anonim válasza:
20:27: de persze az nem hulladék és elmebeteg mondat, hogy "senki sem halt meg covidban", ugye?
10/15 anonim válasza:
20:32 De ugyanolyan elmebeteg mint amiket felsoroltam. Egyébként, valaki írt ilyen mondatot hogy "senki sem halt meg covidban" rajtad kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!