Ha Japánban bevált az oltások betiltása utáni Invermectin használata a járvány legyőzésében, akkor miért akkora negatív kampány még mindig ezzel a gyógyszerrel szemben?
Japán mint tudjuk betiltotta az oltásokat miután mágnesezhető fémet találtak bennük, ezért jóváhagyta az Invermectinct kezelésre. A járványnak pedig ott vége.
Máshol miért olyan oltásokkal kínlódnak amelyek a fertőzést nem képesek megállítani és újabb variánsok megjelenését eredményezik ahelyett, hogy a helyes dolgot tennék?
"De nem ugyanazt mondam, hogy ilyen factcheck oldalakkal van tele a találatok első 4-5 oldala? Az emberek többsége pedig ritkán lapoz a 6-ik oldalra."
Már az AI is okosabb, mint egyes emberek. Már az is előbb felismeri az álhíreket, mint te.
19
"Kérdező, igen naív vagy ha azt hiszed minden ember felfogja az egyértelműt is s betartja a rá vonatkozó szabályokat, megérti a magyarázatokat stb. "
Baz**eg diktátorok pont ebben a szövegbe takarózva szoktak cenzúrázni! Nem veszitek észre magatok, hogy önként kéritek az elnyomást?
21
Az AI azt ismer fel amire programozva lett. Ha arra programozod, hogy kormányellenes, vagy diktátorellenes szövegeket cenzúrázzon akkor azt fog.
"Amúgy meg szerintem ha “kemény, agresszív cenzúra” lenne akkor te sehányadik oldalon nem találnál “cenzúrázni valót”, nemhogy az első 4-6-8-10 oldalon. Pláne nem tudnál semelyik közösségi oldalon megosztani ilyesmiket, mégis tele a Face…"
Őszinte legyek? Sehol nem találtam eredeti cikket arról, hogy az Invermectint engedélyezték Japánban és betiltották az oltásokat. Még ha teljesen hazug is egy ilyen cikk, már egyáltalán nem hozza be a Google. Teljesen véletlen egy régóta olvasott oldalon találtam rá. Ha ne tudnék az oldalról sosem jutott volna el hozzám az információ. Tehát nem kaptam volna meg az esélyt arra, hogy eldöntsem az információ számomra érdekes vagy sem. Azt kibhaszott világját! S ti ennek örültök? Seggfejek!
20
"A kérdező szemében mi vagyunk a bárányok de ő van olyan speciális, kiemelkedik a tömgből, felismeri ezt az elképesztő elnyomást! Szeretné hogy mi is felébredjünk!! \s"
2 éve korlátozva és rettegésben tartva élünk, vedd már észre mi folyik! És ez csak az első lépés! Most nyilván ,hogy kis lépésekben vezetik be a totális elnyomást, mit vártál, hogy nyilvánvalóvá teszik majd neked? Hülyegyerek.
Jövőre jönnek az oltatlanok büntetése, talán börtönözése is. Talán év végére már a táborok is ki lesznek alakítva. És ezt a nép helyeselni fogja! Ezeket a soraimat mentsd le egy dokumentumba az asztalodon kérlek, és olvasd majd vissza egy év múlva, hogy láthasd mennyire igazam lesz! Bármennyit fel mernék erre tenni!
"Baz**eg diktátorok pont ebben a szövegbe takarózva szoktak cenzúrázni! Nem veszitek észre magatok, hogy önként kéritek az elnyomást?"
Micsoda ELNYOMÁS!!! Jogunk van belehalni közuti balestekbe!!! Jogunk van gázolni és cserbenhagyni!!! Ezt a szabadságot nem vehetik el tőlünk!!!
"Az AI azt ismer fel amire programozva lett."
A komplexebb AI-rendszereket tanítják nem programozzák.
"Még ha teljesen hazug is egy ilyen cikk, már egyáltalán nem hozza be a Google."
Mi nem tehetünk arról, hogy nem tudsz keresőt használni.
"Jövőre jönnek az oltatlanok büntetése, talán börtönözése is."
Nyilván nem :) Vannak olyanok akik egészségügyi okokból nem kaphatnak oltást és ezért szokott lenni oltás előtt orvosi vizsgálat. Igazságtalan lenne őket büntetni.
"kis lépésekben vezetik be a totális elnyomást"
mégis kikről beszélsz?
"Jövőre jönnek az oltatlanok büntetése, talán börtönözése is."
Nem egyszerübb az Invermectinbe gilkos nanobotokat tenni és így elintézni az oltáselleneseket? A táborozás és börtön az olyan macerás illetve költséges.
“Nem egyszerübb az Invermectinbe gilkos nanobotokat tenni és így elintézni az oltáselleneseket? A táborozás és börtön az olyan macerás illetve költséges“
Példát kell statuálni elrettentés céljából!
“Őszinte legyek? Sehol nem találtam eredeti cikket arról, hogy az Invermectint engedélyezték Japánban és betiltották az oltásokat.”
Na vajon miért nem találtál ilyen eredeti cikk? Mert nem igaz/ nincs is ilyen? Nem tudom feltűnt-e de a tömény mennyiségű álhír miatt egy ideje komolyabban veszik a járvánnyal kapcsolatos dolgokat. Persze ettől függetlenül van tucatnyi oltásellenes meg mindenféle facebook csoport. Lépj be párba, ott majd veregethetitek egymás vállát kórusban zengve ,hogy “én nem vagyok biiiirkaaa” s terjeszthetitek az ilyeneket.
A többire pedig: nem kéri senki az elnyomást. Nekünk is ugyan olyan sz@r a helyzet, nyűg a maszk, nyűg a korlátozások, elvesztettünk számunkra fontos embereket vagy akár csak ismerősöket stb. Ettől függetlenül megértjük, felfogjuk ,hogy járvány van, megértjük ,hogy miért kellenek korlátozások, látjuk mi is ,hogy a politikusoknak nem minden döntése ésszerű (de ez eddig is így volt), követjük az aktuális járványhelyzetet s látjuk ,hogy mikor mi a legvalószínűbb forgatókönyv a későbbiekre. És most nehogy azt hidd ,hogy mindenki aki mondjuk nincs an blokk az oltások, korlátozások ellen az valami egész nap rettegő, TV függő alak. Én nem is nézek TV-t de a hírek így is eljutnak hozzám. Megértem ,hogy a vírus hogyan működik s ezért tudom ,hogy miért van értelme bizonyos korlátozásoknak. Látom mit hoztak az elmúlt ~100 évben az oltások s ezért nem gondolom a jelenlegieket sem a Sátán vizeletének.
Ne hidd ,hogy te valami felvilágosodott szentfazék vagy aki most jól megmondja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!