Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mi lehet ez?...

Szerintetek mi lehet ez? Többi lent 21L

Figyelt kérdés

2 napja reggelente fáj a torkom. 38:3 volt a legmagasabb lázam, de hamar lemegy. Nem köhögök, nincs hasmenésem. Kicsit tompán fáj a fejem. Nem vagyok fáradékony. De levegőt is rendesen kapok. Nem fáj a hátam. Be van dugulva az orrom este.

Ez most covid? Vagy influenza? Megfázhattam?

2021. nov. 29. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Este bevennek egy Algopirint. Vannak tesztelo helyek Covidra. Ha negativ akkor napi 1000 mg C vitamin, D vitamin, gyomberes, fahejas tea- kis orolt feketeborsot is tehetsz bele. Megfazasra nekem bevalt.
2021. nov. 29. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Fel kell hívni a haziorvost, hogy ezek a tüneteid. Ő fogja tudni mi a következő lépés. Addig egy gyógyszertári gyorstesztet lehet végezni, illetve lehetőleg ne menj most közösségbe vagy ha muszáj akkor szigorúan maszkban.
2021. nov. 29. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetésből, de múlt héten 1-2 napig pont így kezdődött az arcüreggyulladásom. Nem volt durva, mára már csak kicsit köhögök mert a torkom még kapar/viszket valamennyire. Nem volt egyébként durva, kaptam rá antibiotikumot.
2021. nov. 29. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A covid / nem-covid kérdés eldöntésére nem a gyakorikerdesek.hu való, hanem a teszt.
2021. nov. 29. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyanús lehet, nem árthat egy teszt.
2021. nov. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!