Ha jóval enyhébb tüneteket produkál az Omikron-variáns,
akkor miért megy megint globálisan a pánikkeltés? Nem
megnyugodni kéne inkább, hogy végre gyengül ez a f0s?
11. Ha egy felmerülő problémára te is kínálnál megoldást, akkor te nemtörekednél a mimnél nagyobb bevételre? Dehogynem!
2021. nov. 29. 11:54
14/24 anonim válasza:
Emberek,nyugi van. Ha a pestist meg a spanyol náthát túl tudtuk élni akkor ezt miért nem? Pedig kb 500 évvel ezelőtt azt sem tudták,hogy mi az a pestis,csak annyit tudtak,hogy "Isten bünteti őket", védőoltás erre csak sokkal később jött. Vagy ott van a spanyol nátha... Az I.világháború idején jött be amikor amúgyis a háború miatt annyian haltak bele hát még ez a nátha... Tudjátok,hogy mi történt ezután? Igen, túléltük. Meg tudtuk csinálni. Akkor ezt a nyomorult Covidot miért nem tudjuk túlélni? De szerintem már anno mindenkinek elege lett azokból a vírusokból,csak akkor nem volt ugye internet. Az,hogy most bejött egy újabb variáns, hát Istenem. Kinek hogy reagál a szervezete,nem vagyunk egyformák. Majd meglátjuk,hogy mit hoz a jövő
2021. nov. 29. 12:37
15/24 anonim válasza:
14. Azért nem tudjuk túlélni, mert akkor visszább kellene vennünk az elkényelmesedett kis életünkből. Na ez az, amire a 21 század embere nem hajlandó!
2021. nov. 29. 12:46
16/24 anonim válasza:
Mert így több a kattintás. Lesz itt még pí extra plusz variáns és 23. oltás
2021. nov. 29. 13:00
17/24 anonim válasza:
14: eleinte nekem sem volt egyértelmű, mi a fene a különbség a spanyolnátha és e között. Addig én is ezt mondtam: ha a spanyolnátha elmúlt, ez is el fog.
Aztán segítettek: 100 évvel ezelőtt még sehol nem volt ekkora méretű turizmus, kontinensek, országok közti jövés-menés. Ez hurcolja szét a vírust, terjeszti szanaszét, és ez a terjedés teszi lehetővé az össze-vissza mutálódást. És itt van a 15. abszolút igazsága.
2021. nov. 29. 13:42
18/24 anonim válasza:
Mert meg több oltást el kell adni a birkáknak akik engedelmesen lelek szakadva futnak érte gondolván hogy ez mostmár tényleg jó lesz és véget ér a cirkusz
Pedig nem míg mentek oltatni mert ha az üzlet beindul😀
Ami meg nem volna akkora baj csak közben tönkre megy sok ember egészsége
Na ez a baj
2021. nov. 29. 15:09
19/24 anonim válasza:
13 Csakhogy a "felmerülő probléma" valóban egy reális probléma, vagy hiteltelenen nagy mennyiségű pénz belepumpálása utáni propaganda(reklám) eredménye? Ez a nagy kérdés?
Fölég ha a döntéshozók eltorzított statisztikai adatok után hozzák meg a döntéseiket, az elég komoly csalásnak számít a gyógyszergyártók részéről!
2021. nov. 29. 19:39
20/24 anonim válasza:
19. Az a baj, hogyha egy illetőnek, vagy az ismerőseik közül valakinek, nem volt súlyosabb lefolyású covid betegsége, az már rögtön csalást szimatol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!