Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki nem oltatja be magát a...

Aki nem oltatja be magát a COVID ellen, az hogyan védekezik ellene?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

"Hát itt vannak az életkorok, van 42 éves, 57 éves, 30 éves, 34 éves, és ez csak 1-2 nap, az alapbetegség meg majdnem mindig magas vérnyomás, ami ugye önmagában nem halálos."

El kell, hogy keserítselek, de bizony más betegségben is meg tudnak halni fiatalok. 3 éve 2 ismerősöm ment el, az egyik 42, a másik 38 volt, a rák győzött. Bizony akkor is van ilyen, ha nincs covid, ezt kellene már felfogni a sok rettegőnek.

2021. nov. 28. 19:04
 12/22 A kérdező kommentje:

Rákban közel se annyi középkorú hal meg, mint a COVID miatt. Még akkor is, ha a 40 körülieknél egyre gyakoribb a rák, a csapból is ez folyik.

Pláne fiatal.

2021. nov. 28. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

"Hát itt vannak az életkorok, van 42 éves, 57 éves, 30 éves, 34 éves, és ez csak 1-2 nap"

Ez nagyon messze van a tömegtől.

2021. nov. 28. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
A rák meg a covid nem egymás alternatívái, 12-es, hogy vagy rák vagy covid ugyanannyi haláleset során, hanem a covid a rákon fölül van extrában!
2021. nov. 28. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
Hogy naponta 1-2 egészséges kifejezetten fiatal, a középkorúakról nem beszélve hal meg, az neked semmi, hulljon a férgese? Micsoda ember vagy te?!
2021. nov. 28. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Sehogy, mégcsak egészségesen sem táplálkozom, hogy arra lehessen fogni

Eddig elkerült

2021. nov. 28. 19:51
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
A legjobb védekezés az ha Kikapcsolod a tv-t, nem nézel a neten rémhireket. Hanem sétálsz egy jó nagyot, játszol valamit a gyerekkel ha van. Főzöl egy jó kaját, olvasol egy könyvet vagy megnézel egy jó filmet, meccset szóval élsz egy kicsit. Ha találkozol valakivel nem azon parázol, hogy oltott e vagy nem, hanem rámosolyogsz köszönsz és továbbmész. Az emberi szervezetnek nem véletlenül van immunrendszere, ha törödsz a testeddel vigyázni fog rád.
2021. nov. 28. 20:16
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

Én a covid előtt is egészségesen éltem. Természetes módszerekkel erősítem az immunrendszerem (vitaminok, gyógynövények), egészségesen táplálkozom, sokat mozgok kint a szabadban, igyekszem eleget pihenni. Mindenekelőtt, próbálom kerülni a stresszt, nem idegesítem magam feleslegesen, és távol tartom magam a média pánikkeltéseitől.

Oltatni pedig biztos nem fogok, eddig sem tettem.

2021. nov. 28. 20:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Az enyémnek nem túlzottan sikerül vigyáznia rám. :D
2021. nov. 28. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Egészségesen táplálkozom, sok zöldség gyümölcs és mozgás, pihenés relaxáció és persze védőoltás, amitberre találtak ki.
2021. nov. 28. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!