Aki nem oltatja be magát a COVID ellen, az hogyan védekezik ellene?
"Hát itt vannak az életkorok, van 42 éves, 57 éves, 30 éves, 34 éves, és ez csak 1-2 nap, az alapbetegség meg majdnem mindig magas vérnyomás, ami ugye önmagában nem halálos."
El kell, hogy keserítselek, de bizony más betegségben is meg tudnak halni fiatalok. 3 éve 2 ismerősöm ment el, az egyik 42, a másik 38 volt, a rák győzött. Bizony akkor is van ilyen, ha nincs covid, ezt kellene már felfogni a sok rettegőnek.
Rákban közel se annyi középkorú hal meg, mint a COVID miatt. Még akkor is, ha a 40 körülieknél egyre gyakoribb a rák, a csapból is ez folyik.
Pláne fiatal.
"Hát itt vannak az életkorok, van 42 éves, 57 éves, 30 éves, 34 éves, és ez csak 1-2 nap"
Ez nagyon messze van a tömegtől.
Sehogy, mégcsak egészségesen sem táplálkozom, hogy arra lehessen fogni
Eddig elkerült
Én a covid előtt is egészségesen éltem. Természetes módszerekkel erősítem az immunrendszerem (vitaminok, gyógynövények), egészségesen táplálkozom, sokat mozgok kint a szabadban, igyekszem eleget pihenni. Mindenekelőtt, próbálom kerülni a stresszt, nem idegesítem magam feleslegesen, és távol tartom magam a média pánikkeltéseitől.
Oltatni pedig biztos nem fogok, eddig sem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!