Miért olyan nehéz felfogni az embereknek hogy egy RNS vírus könnyen mutálódik?
Honnan is tudnák, hogy mutalodik egy virus? Ez nem gimnaziumi tananyag!
De szerintem az alap probléma, hogy azt sem tudják az emberek mi az az mRns, pedig ez mar tananyag.
A fő fő problema pedig a kommunikációban van, pl a te kerdesedben ia ezt latom. A kutatók, tudosok nem tudnak az "emberek nyelvén" érthetően kommunikálni, míg egy virus szkeptikus pontosan ezzel tudja manipulalni a népet - számukra érthetően magyarázza el nekik.
Kedves kérdező szerintem az utóbbi időben ez a legeslegjobb riport a témában, amely ravilagit altalanossagban a problemakra, ha van időd nezd meg :
"A kutatók, tudosok nem tudnak az "emberek nyelvén" érthetően kommunikálni, míg egy virus szkeptikus pontosan ezzel tudja manipulalni a népet"
Boldogkői például az én oktatóm is volt, jól elmagyaráza a tv-ben is a dolgokat. Nem a kutatókkal van baj, hanem az emberekkel, akik azt hiszik el, amit többször mondanak meg ami egyszerűbb, mert véletlenül se kelljen gondolkodni
#13-nak.12es vagyok engem is oktatott Boldogkői es imadtam az óráit egyetemen az eloadasait es imádom a mai napig, ahogy ír, "harcol". Nagyon elfogult vagyok Vele szemben. Nézem a posztjait, hallgatom, olvasom a nyikatkozatait napi szinten, de szerintem nem magyaráz érthetően sok esetben. Sajnos. Több ismerősömnek ajánlom írásait, riportjait. Szerintem erre tökéletes pl, amikor Gődénnyel volt a Bockor reggeli rádió show-ban. Fent van az adas a neten. Nézd meg! 10perc.
Statisztikákat, papirokat lobogtatott(rádió adasban) Ezeket nem értik az emberek. Gődény úgy mond érthetően magyaráz a köznépnek. Lenyomta Zsoltot. Sajnos. A kommentekből is látszódott.
Továbbra is az a véleményem, hogy taktikát kellene váltani es a kommunikációs oldalunkat fejleszteni, orvosoknak, kutatóknak, virologusoknak. Stb. Oktatni, elmegyarazni, válaszolni a kerdesekre. Nem letiltani az orvosokat, hogy nyilatkozzanak, nem sumakolni az adatokkal, ahogy ez M. O. - on divatos.
Pontosan tükrözöd a véleményem ezzel a válasszal. Csak te nem látod.
Neked érthető Boldogkői. Nekik Gődény. Mi lesz a végeredmény? Hoborgunk ezen az oldalon, h mindenki hülye? Lesz változás? - nem, ezzel nem fog több embert meggyőzni, akik a partján allnak főleg kutatók, orvosok.
Eredménytelen így vitázni, több embert nem fog meggyőzni csak egyre tavolabb sodrodik a 2 oldal.
Pl. ez a beszélgetés sem vezet előre nem "halljuk egymást".
További minden jót kívánok Önnek!
Most ugye kialakult ez az omikron szupermutáns. Az mondják enyhe tünetekkel jár. Viszont a tünetek közt megjelentek olyan dolgok, amik eddig a vakcinák mellékhatásiként jelentek meg, nagyon ritkán. Pl szívizom gyulladás, szívmegállás, vérrögképződés. Micsoda mutáns ez, hogy pont az oltás mellékhatásaihoz hasonló tüneteket okoz? Eközben a WHO azt kéri, hogy az országok hagyják nyitva a határokat😃, ne zárjanak az omikron miatt.
Amúgy én elhiszem, amit a hírekben mondanak, nem vagyok laposföldhívő és hülye sem, sem pedig gödény birka.
19. Viszont a tünetek közt megjelentek olyan dolgok, amik eddig a vakcinák mellékhatásiként jelentek meg, nagyon ritkán. Pl szívizom gyulladás, szívmegállás, vérrögképződés. Micsoda mutáns ez, hogy pont az oltás mellékhatásaihoz hasonló tüneteket okoz?
Eddig is voltak ilyen tünetek a covidnak... ezért nem lehetett utána sportolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!