Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Késő beadatni most az első...

Késő beadatni most az első oltást?

Figyelt kérdés

Sosem voltam oltásellenes, egyszerűen nem kértem. Nem voltam beteg sem. Vagy elkerült eddig a covid, vagy átestem rajta tünetmentesen. A kollegáim többsége volt covidos oltottkènt is, úgyhogy kizártnak tartom, hogy nem kaptam el.

Viszont gondolkodom az oltás beadásán. Késő lenne most az első? Mert rengetegen már a harmadikon is túl vannak.

26N

2021. nov. 26. 20:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
64%

Itt nincs is ertelme arrol beszelni hogy keso-e vagy sem.

Ez nem egy olyan oltas sorozat aminek ha nincs meg az "eleje" akkor hatastalan. Es nem is verseny hogy kinek nennyi van beadva.

Neked ez az elso. A masodiktol pedig pont olyan vedettseged lesz mint aki mondjuk mar a harmadiknal jar.

Ha mar viszont dontottel hogy beadatod... ne keslekedj, mert egy is mar jo vedelmet biztosit.

2021. nov. 28. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!