Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Első Pfizer oltás után lehetsé...

Első Pfizer oltás után lehetséges?

Figyelt kérdés
Megkaptam hétfőn az első pfizer oltásom és kedd óta néha-néha beszúr a mellkasom/ szívem környékén fent. Esetleg valaki tapasztalt hasonlót? A nyirokcsomóm kicsit be van durranva de nem vészes. Nem tudom attól lehet e.
2021. nov. 26. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
És mi honnan tudjuk? Olvassuk ki kávézaccból?
2021. nov. 26. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem inkább ez csak pánik lesz. A szív nem szúr alapból, inkább gyomor,de szerintem csak féltél az oltástól. Nyugi,nem lesz semmi baj :)
2021. nov. 26. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
32%

Ja, ezek apróságok, esetleg kisebb infarktus, stroke, embólia ilyen bagatell dolgok ”normál” reakciók, teniszpuklik a nyakon.

Aztan menj a masodikra is

2021. nov. 26. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

Menj el orvoshoz.

Lehet attól is meg mástól is.

KV zaccból nem tudunk jósolni. Orvos pontosabbat tud.

2021. nov. 26. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Nekem volt ilyesmi, de lexartam. Úgy voltam vele minek menjek el az orvoshoz, úgy se csinálnának semmit, ők is leszarnák.
2021. nov. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!