Érdemes oltatni?
Figyelt kérdés
Oltásellenes voltam, most már azon vagyok, hogy átmegyek az oltottak táborába. De még bizonytalan vagyok.
Mit mondasz?
2021. nov. 25. 21:14
11/21 anonim válasza:
Eleve vizsgálni kell ebben a kérdésben, hogy mi is a covid.
Mert az esetek 99.9%ban ez-
2 nap hőemelkedés, a szaglás és ízlelés elvesztése 1 hónapra és 4-5 nap levertség.
Szerintem nem annyira vészes, mint az oltás utáni 3-5 évvel következő rákban történő halál.
12/21 anonim válasza:
11: ezt a rákot honnan szoptad? Több mint 100 éve vakcinázza magát az emberiség, azalatt erősen megugrott a várható élettartam.
14/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, nyugodtan oltathatsz. A tudomány egyöntetűen az oltás mellett van, hidd el, hogy jobban tudják, mint azok, akik úgy terjesztik a vadabbnál vadabb rémtörténeteket, hogy valójában nem értenek hozzá.
Megértem azt is, hogy a politikusokban nem bíznak sokan, volt több évtizedük eljátszani az emberek bizalmát. De ne is miattuk fogadd el, hanem magad miatt.
15/21 anonim válasza:
És ez mióta politikai döntés hogy ebben a kategóriában van?
17/21 anonim válasza:
Örülünk, végre megtért a bárányka. Felszentelnek a mágikus tüskefehérjével és teljes értékű leszel.
18/21 anonim válasza:
Énis így voltam vele hogy nem oltatom be magam de rájöttem hogy mégis figyelj ez már úgy sem lesz jobb előbb utóbb mindenkinek be kell majd oltani magát, ez ellen nem véd nagyon semmi, ha be vagy oltva kevesebb az aránya hogy el kapd. Most lehet itt azzal jönni hogy "Hagyjuk már ezt az oltást". Mert ezt mondtam én is aztán rájöttem sosem lesz ennek vége de ha be oltatom magam megszabadultam egy csomó mindentől hiányzik hogy minden évbe el kapjam. Szerintem mostmár igen.
19/21 anonim válasza:
Ami meg van írva nem tudod elkerülni tehát igazából mindegy hogy be vagy oltva vagy sem.
20/21 anonim válasza:
Csatlakozom az oltáshoz, én sokáig ellene voltam meg úgy voltam vele biztos nem, de nézd csak meg hova megy a világ mikor elkaptam másodjára akkor jöttem rá hogy be kell oltatnom magam igaz gyengébb lefolyású volt de akkor is az oltás csak véd valamennyire, igazából valóban nem lehet ezt tudni van aki meghal az oltástól de az nagyon kevés. Most Ausztriába mivan lezárnak mindent majd megy utána magyarország is figyeld meg, én nem szeretném hogy majd ne mehessek munkába mert előbb utóbb az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!