Még soha egy világjárvány alatt nem oltottak járvány közben, most miért csinálják mégis?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 09:20
11/20 anonim válasza:
Szerintem nem értetted az iróniát 10-es 😀
12/20 anonim válasza:
Az meglehet, de én ebben tényleg semmiféle iróniát nem vélek felfedezni, még most sem.
"Még soha egy világjárvány alatt nem oltottak járvány közben, most miért csinálják mégis?"
13/20 Koplárovics Béci válasza:
Az influenza elleni védőoltást is akkor szokták beadatni a legtöbben, amikor már bőven tart a járvány, nem előre.
14/20 anonim válasza:
Miért kedves Beci, szerintem nem tart már “bőven”? :)
15/20 anonim válasza:
Akkor ez tulajdonképpen egy influenza?
16/20 Koplárovics Béci válasza:
#14: Én nem tudom, hogy szerinteD mi tart már bőven. Én a kérdésre válaszoltam, fogalmam sincs, hogy a korábbi válaszok közül te melyiket írtad.
17/20 anonim válasza:
Az nem mindegy hogy mennyi embert oltanak be. A populáció 2%át vagy 65%-át. Mert más lesz az arány természetes immunitás szerzett emberek és az oltás által szerzett immunitású emberek között. Az sem mindegy hogy az oltás után továbbfertőz a beoltott vagy sem. Az is számít mennyire fertőző a vírus. Az oltás típusa is számít. És még milliárd faktor... Szóval, nem olyan egyszerű a képlet.
18/20 anonim válasza:
"Még soha egy világjárvány alatt nem oltottak járvány közben, most miért csinálják mégis?"
Minden járvány alatt oltottak. Mégis honnan szeded ezeket az eszement butaságokat? Adsz egy forrást?
19/20 anonim válasza:
Egy idióta videó kering a tiktokon most mindenki ezt idézi ..
20/20 anonim válasza:
19: Egy ember elkezdi a birkák meg folytatják. Legalább lenne annyi eszük, hogy utánanéznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!