Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha van időpontom covid oltásra...

Ha van időpontom covid oltásra akkor ugye nem kell majd végigállnom azt a bazi hosszú sort?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 12:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs sor. Október 19-én oltottak be harmadjára és az SZTK emelet végéig tartott a sor. Vagy 50-en legalább bent voltak. Senkit nem érdekli, hogy időpontod van, de ezt az emberek túlnyomó többsége jól kezelte. Egyetlen nő kezdett el hisztizni, hogy mióta ott áll. Senki nem foglalkozott vele. Egyszer kell sorban állnod 1 órát, aztán hónapokig nem kell újra. Ezt ki lehet bírni.
2021. dec. 23. 21:44
 12/17 A kérdező kommentje:
#11: Szia, nem kellett semmit sorakoznom, külön sor volt a regisztráltaknak és külön a regisztrálatlanoknak. Annyit álltam meg amíg feltették a karszalagot. 10 perc volt az egész és akkor sokat mondtam. Ki s vártam a 15 perc "pihenőidőt", húztam el.
2021. dec. 24. 07:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Hali,

Most írnám azt, hogy jól jártál, de nem lenne igazam.

Én munkaidő végén, 15:20-ra regisztráltam, szóval itt várható volt a dömping. Sokan mások is ilyenkor végeznek a munkahelyen, éppen ezért inkább csak fiatalok voltak rajtam kívül (20-40).

Plusz sokan még a negyedik hullámot megelőzően mentek beoltatni magukat, mint ahogy Én is tettem.

2021. dec. 24. 08:13
 14/17 A kérdező kommentje:

#13: "Most írnám azt, hogy jól jártál, de nem lenne igazam."

De, igazad lenne :-) Az időpont épp arra való, hogy ne legyen torlódás. Tudják, hogy X idő alatt Y embert tudnak beoltani és eszerint hívnak be. Legalábbis jó esetben, úgy látszik én kifogtam. Egyébként a regisztrálatlan sorban is csak úgy 20-an voltak, szóval az is ment gyorsan. Miskolc, megyei kórház.

2021. dec. 24. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem Cegléden oltottak az SZTK-ban, de ott csak egy sor volt, akiket oltanak. :D
2021. dec. 24. 08:27
 16/17 A kérdező kommentje:
#15: Igen, az nyilván kisebb hely, ott így tudták megoldani. Miskolcon kb. 10 egymás melletti szobában ment az oltás. Na mindegy, jó egészséget!
2021. dec. 24. 08:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Viszont kívánom!
2021. dec. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!