Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltás ellenesek komolyan...

Az oltás ellenesek komolyan azt hiszik a nagy orvos hiányban, hogy azért támogatják az oltást mert féltik az állásukat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 22:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
47%
Valóban ezt hiszik. Szegények nagyon butak :(
2021. nov. 23. 22:34
 2/26 lencsefőzelék ***** válasza:
61%
Az oltásellenes és az orvoshiány egybeírandó, de a kérdésed egyébként is értelmetlen. Kik támogatják az oltást?
2021. nov. 24. 00:39
 3/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem azért. Hanem azért, mert ez van kiadva felülről. A who-tól az országok egészségügyi minisztériumába, onnan a kórház igazgatóknak, majd az orvosoknak. Az orvosok is a manipulált adatokat látják, a vakcinák kivizsgálására pedig nincs módjuk. A who-tól jönnek a hivatalos tanulmányok, kutatási eredmények, állásfoglalások. Amikor egy orvos dumál neked az oltás hatásosságáról, akkor ezek alapján teszi, nem a saját kutatásai alapján.
2021. nov. 24. 09:09
 4/26 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó:A saját kitalált elméleted (vagy ezt az indexen olvastad) minek akarod másokra erőltetni? Mindenki tudja, hogy minket orvosokat, kutatókat, gyógyszerészeket senki sem kényszerít semmire, szimplán nem vagyubk ilyen ostoba véglények, mint ti konteósok
2021. nov. 24. 11:07
 5/26 anonim ***** válasza:
31%

4-es, orvos😂!

Azért ezt nézd meg, kb 3 perc. A világ nem olyan egyszerű, mint ahogy egyes "orvosok" gondolják😂

[link]

2021. nov. 24. 12:54
 6/26 anonim ***** válasza:
39%
Ne égesd már magad tovább
2021. nov. 24. 13:26
 7/26 anonim ***** válasza:

6-os, kifogyott a puskapor😂? Ez egy 2015-ös videó. A világon mindig a buta, megvezethető tömeg volt többségben, ez most is így van. A kritikus gondolkodású, kényelmetlen kérdéseket feltevő emberek, mindig kevesebben voltak, akiket rendre üldöztek is. A francia tudományos akadémia elnöke kijelentette, még mielőtt feltalálták a repülőgépet, hogy a levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet, punktum😂, nem zavarták az elméletét a méhek, madarak stb. Ez most is pont ugyanígy van.

5#

2021. nov. 24. 13:56
 8/26 anonim ***** válasza:
29%

"kifogyott a puskapor😂? Ez egy 2015-ös videó. A világon mindig a buta, megvezethető tömeg volt többségben"

Igen, sajnos ezért van annyi oltasellenes ember, buták és megvezethetők, mennek a tömeggel ahelyett, hogy tanulnának. Sajnálatos

2021. nov. 24. 16:32
 9/26 anonim ***** válasza:
68%

Furcsa, mintha írtam volna ide egy választ... Ami eltűnt.

...nyílván nem osztottam a sok félkegyelmű beoltott álláspontját... :-)

Bocs, nem tudtam, hogy itt csak bólogató jánosok mondhatják el a véleményüket, legközelebb majd jobban figyelek! :-)

2021. nov. 24. 19:12
 10/26 anonim ***** válasza:

#10: Tévedésben vagy, én nem vagyok oltásellenes, tőlem a jeti a havason is beoltathatja magát, szarok rá... :-)

A TV-ben miről is van szó, jaa igen, hogy aki már megkapta mind a két oltását, azért érdemes felvenni a harmadikat is, hogy el ne felejtsék a hülyeséget... :-)

De ha ezt egy héten 1x mondanák el, akkor is megértenék, akik akarnák, de az hogy reggel-délben-este-és-közben 3 téma van a TV-ben: covid+migránsok+városházaeladás, na kérlek szépen ez az agymosás! :-)

De te nagy okos beoltott biztosan találsz ezekre is valami frappáns magyarázatot... ...mert aki nincs beoltva az tuti oltásellenes, tuti konteózik, tuti vakon hisz a TV-ben, jajj istenem... :-)

Még mit tudtok hazudozni, már komolyan kiváncsi vagyok... :-)

2021. nov. 24. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!