Lehetséges, hogy a patkányok és egerek terjesztik a COVID-ot, mint a Pestisnél?
Figyelt kérdés
Egerekkel sokat szoktak kísérletezni és mindig a szennyvízben lévő koronavírus koncentrációval riogatnak.
Lehet, hogy a hal piacra is macskán keresztül került a COVID?
Állítólag a SARS-CoV-1 eredeti gazdája egy cibetmacska faj volt.
Mondjuk itt azt írják, hogy a nyércek elég fogékonyak rá.
Mi lett a sok ezer eltűnt fertőzött tetemmel?
Lehet, hogy a tevéket meg MERS paranoia miatt irtották, csak nem mondták?
2021. nov. 23. 00:41
1/8 anonim válasza:
A pestist(NB: ami amúgy baktérium, a COVID pedig vírus) sem a patkányok terjesztették, hanem a patkányok bundájában (is) tanyázó bolhák
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom a denevérek terjesztik mint a wuhani piacon sok nyers denevér van mindenhol.
3/8 Salx Narval válasza:
Egy ennyire makacs vírus valószínűleg mindenfelé próbál életteret nyerni és bizonyára folyik az állatok tesztelése is hiszen hallani ezt-azt megfertőződött állatokról is. Egyenlőre úgy néz ki, hogy mára már mi lettünk a fő hordozói és terjesztői ez persze nem zárja ki, hogy állatok is terjesztik, v majd fogják. Elég kevés információt osztanak meg velünk a tudósaink de ezt valahol meg is értem, annyi idióta ember él a földön óvatosan kell bánni a hírekkel mert az nem vezetne sehová, hogy nekiálljanak tömegesen az állatok indokolatlan lemészárlásának. ( Nyilván nem a patkányirtásra utaltam de őket sem szabadna ok nélkül irtani )
4/8 anonim válasza:
15 millió nyérc kivégzését rendelték el, de nem tudni, megérte-e. Itt kezd átmenni egy elmebeteg szintre a covid történet. A múltkor azt olvastam a szarvasok is terjesztik, de már olvastam hogy a macskák is. Azokat is le fogják mészárolni? Komolyan, mi történik az emberekkel?
5/8 anonim válasza:
Ez a rész a legjobb a cikkben: "A sokkos tenyésztőknek a rendőrség és a katonaság "segített", ha esetleg nem sikerült volna határidőre leölniük az állatokat, majd kiderült, hogy a kormány illegálisan rendelte el a nyércmészárlást"
6/8 anonim válasza:
Akkor a labor, mesterséges eredetet elvethetjük? Csak azért kérdezem, mert kínai kutatók már 2015-ben denevérekből koronavírust gyűjtöttek, hogy amerikai pénzből a WUHANI laborban embert is könnyebben fertőző vítust állítsanak elő. Ez nyilvános info, pár hónapja még a magyar médiában is lehetett hallani, olvasni. Akkor ez most storno? A nyers denevérből jöhetett a wuhani piacon? 😂 Vagy főtt tatuból?
7/8 anonim válasza:
Elvileg az állatoknak 3s az embereknek, külön vírusa van.
Lehet, hogy eltudod kapni de nem lessz semmi komolyabb bajod, nem tartom valószínűségét annak, hogy egyáltalán eltudod kapni.
8/8 anonim válasza:
Én a rákokra tudok gondolni azok terjesztik mert azok a vízben is vannak meg szárazon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!