Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid osztályon dolgozik valaki?

Covid osztályon dolgozik valaki?

Figyelt kérdés

Miert nem nyilatkoznak a korhazi dolgozok?

Ti keritek a 3.oltast?

En mar nem tudom mit higyjekelso ketto oltas utan 150ezret ott hagytam magan orvosokra :) a mellekhatasok miatt :))) az oltas nálam nem mukodik :)

2021. nov. 21. 17:46
1 2
 1/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%

Néha vagyok ott, igen.

Mivel kötelező a 3., nem gondolkodok ezen, amúgy beadatnám, csak nem ilyen rövid határidővel.

Miről nyilatkozzanak? Nyilatkozni csak az arra illetékes személynek lehet.

2021. nov. 21. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Miről nyilatkozzanak? A másik, bárki állíthatja hogy ott dolgozik, úgysem tudod leellenőrizni ezt, egy anonim oldalon.
2021. nov. 21. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
mert nem lehet nyilatkozni. benne van a szerződésben
2021. nov. 21. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
én a post covid miatt hagytam százezreket orvosoknál. :-)))
2021. nov. 21. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
En is kíváncsi lennék mi van bent
2021. nov. 21. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Jó nagy balfaszok vagytok, ha egy kis megfazas miatt százezreket tudtak legombolni rólataok :))))
2021. nov. 21. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
6os, tudod nekem megérte hogy ismét tudok sétálni legalább 100 métert anélkül hogy oxigén kelljen
2021. nov. 21. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Mi az, hogy kérik-e? Nem olvasol újságot, nem olvasol híreket, nem nézel TV-t sem? Kötelező van téve az oltás!
2021. nov. 21. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Kötelező a harmadik oltás, és ha azt akarom, hogy legyen megélhetésem, nyilvan felveszem a harmadikat is.

Egyébként nem csak a szerződés miatt, hanem józan paraszti ésszel átgondolva sem előnyös a munkahelyeden történtekről fecsegni...

Amúgy is értelmetlen dolog, mert még akkor is lekamuznak, ha a saját szemeddel látod nap mint nap a történteket és elég erre a saját ismerettségi köröm (tehát nem anonimen kommentelek vmit az éterbe).

Egyébként annyi meg annyi hihedelem van, hogy képtelenség az igazat meglelni, még ha elénk is van dobva. Tehát nem elsősorban a szakdolgozókat kellene zabolázni, hanem az egyéb platformokat.

Egy a lényeg, nagyon sok intrika ér bennünket szimpla szakdolgozókat is, és azt várják el tőlünk is, hogy megváltsuk a világot meg hogy miért nem tudunk biztosat mondani stb... Nemes egyszerűséggel: nem tudunk, nem is akarunk, nincs is annyi lexikális tudásunk, és a kompetenciánkon magas túlívélnek ezek az egyszerűnek tűnő, ám komplex kérdések. Ehhez még hozzáteszem: az orvosok is ebben a cipőben járnak.

Jobban járnátok, ha egy orvosi vegyészt/kutatót, gyógyszerfejlesztőt, vagy vmi koordinátort kérdeznétek az említett szférában. ☮️

2021. nov. 21. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Egy biztos, ez a covid sztori hatalmas bizalomvesztést okozott az átlag ember és az orvos/szakértő/politika/gyógyszeripar között. Ez nem tudom kinek a hibája, de ezt a bizalomvesztést nagyon nehéz lesz helyrehozni. És ha tényleg bekomolyodik a covid, vagy jön egy másik jóval nagyobb kaliberű vírus, ennek még komoly ára lesz.
2021. nov. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!