Covid osztályon dolgozik valaki?
Miert nem nyilatkoznak a korhazi dolgozok?
Ti keritek a 3.oltast?
En mar nem tudom mit higyjekelso ketto oltas utan 150ezret ott hagytam magan orvosokra :) a mellekhatasok miatt :))) az oltas nálam nem mukodik :)
Néha vagyok ott, igen.
Mivel kötelező a 3., nem gondolkodok ezen, amúgy beadatnám, csak nem ilyen rövid határidővel.
Miről nyilatkozzanak? Nyilatkozni csak az arra illetékes személynek lehet.
Kötelező a harmadik oltás, és ha azt akarom, hogy legyen megélhetésem, nyilvan felveszem a harmadikat is.
Egyébként nem csak a szerződés miatt, hanem józan paraszti ésszel átgondolva sem előnyös a munkahelyeden történtekről fecsegni...
Amúgy is értelmetlen dolog, mert még akkor is lekamuznak, ha a saját szemeddel látod nap mint nap a történteket és elég erre a saját ismerettségi köröm (tehát nem anonimen kommentelek vmit az éterbe).
Egyébként annyi meg annyi hihedelem van, hogy képtelenség az igazat meglelni, még ha elénk is van dobva. Tehát nem elsősorban a szakdolgozókat kellene zabolázni, hanem az egyéb platformokat.
Egy a lényeg, nagyon sok intrika ér bennünket szimpla szakdolgozókat is, és azt várják el tőlünk is, hogy megváltsuk a világot meg hogy miért nem tudunk biztosat mondani stb... Nemes egyszerűséggel: nem tudunk, nem is akarunk, nincs is annyi lexikális tudásunk, és a kompetenciánkon magas túlívélnek ezek az egyszerűnek tűnő, ám komplex kérdések. Ehhez még hozzáteszem: az orvosok is ebben a cipőben járnak.
Jobban járnátok, ha egy orvosi vegyészt/kutatót, gyógyszerfejlesztőt, vagy vmi koordinátort kérdeznétek az említett szférában. ☮️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!