Elképzelhető az, hogy azért van sok oltott kórházban mert az oltás hatása fél évig tart és a legtöbb ember már régebben vette fel az oltást, tehát így a 3. oltás lehet tényleg erős védelmet ad?
Hmmm...én meg azt hittem az immunrendszer ad védelmet. Két covidon estem át oltatlanként, rendkívüli enyhe tünetekkel (első esetben 2 nap 38 fokos láz, második esetben 1-2 nap orrfolyás).
Az oltás az immunrendszert hivatott felkészíteni, ha az sz*r akkor visz a covid ha nem akkor megmaradsz.
Sajnos most az megy, hogy ha nem oltatsz, meghalsz...
Nem nagyon vannak oltottak a kórházban és nem is nagyon voltak csak elvétve. Kínaival kerülnek a leggyakrabban kórházba, a többivel jóval kevésbé.
3 Oltással a csökkenő eredeti oltás hatékonyságát frissítik.
Delta és delta plusz sajnos jelentősen virulensebb mint az ami a legelején volt, és jóval agresszívebb is.
Nem nagyon vannak oltottak a kórházban, de ha igen, akkor azért, amit írsz.
1.
Akkor ne oltsunk senkit és akinek nem jól működik az immunrendszere, az haljon meg?
(plusz egy fő, aki a halálomat kívánja...)
#6 Alig vannak oltottak a kórházakban. Felesleges hazudozni. Azok is többnyire kínait kaptak.
Tudjuk egy bizitőr mondta... Ismerjük a sztorit. Biztosan nagyon képben lehet az az egy állítólagos senki által nem ismert biztiőr.
Aki mellesleg békeidőben sem tudhat meg semmilyen információt a betegekről.
Oltás előtt is csak oltottakat fertőzött meg vagy akkor hogyan volt?
Kötelező oltások után is mindig kórházba kerültél?
Nehezeket kérdezek...
Tények? Na mutasd hol vannak a magyar statisztikák? Épp egy ideje keresem, megmutatnád hol van hogy a magyar, mennyi az oltott beteg melyik milyen vakcinát kapott és ilyesmi? Köszi! :)
Minden embert odavisznek egyenként egy covid osztályra ahol egy csapat elmondja neki a valóságot. Ezt eljátsszák 9millió emberrel egyenként.
Ezek után mindenki kap egy tiszteletbeli virológus oklevelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!