Szerintetek romlik vagy javul a covid helyzet Magyarországon?
Aki lepontozott, a cikket pontozta le, mert konteó, engem, mert belinkeltem, vagy mert csak? 😂
11#
romlik, mertegyrehidegebb lesz, egyre kevesebbet süt a nap egyre sotetebb van es kifogy a szervezet nyari tartaleka, a gyerekek oltatlanok es ossze vannak zarva es hazahordjak a virust es be a boltba es szet a buszon...
Aki oltott, de kinaival az hacsak nem augusztus vegen kapta az oltasat mar biztos nem vedett vagy kb annyira mint azok a tavaly oszi idei tavaszi covieon atesettek, akik egy resze mar ujra korhazban van (pl ismerős van ilyen sajnos).
Aki nem hord maszkot, mert szerinte felesleges...aki betegen kozossegbe, boltba megy, aki retkes kezzel fogdos mindent etc.
Tehat romlik.
romlani is.fog
16-os
És azt mivel magyarázod amúgy, amikor pontosan ugyanilyen mentalitás mellett meg mégis leszálló ágba kerülnek azok a görbék? Mert én azzal, hogy nem ezektől függ.
16#
Tèged is elèrt az a tudatosan rádkènyszerìtett hamis világszemlèlet, ami elhitette veled, hogy gyògyszereken, fertőtlenìtőkön meg vakcinákon kell èlned!Pedig semmi közé a valòsághoz!Meg vagy vezetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!