Miért adják a harmadik oltásnak azt, amit az első variánsra, és nem a deltára fejlesztettek ki? A delta variánsra már fejlesztettek?
Igen igazad van! De ez nem számít, logika, normális gondolkodás kiveszőben!
Csak a papagájok: "Az oltások működnek"!
Ha jól értem, akkor pl. a pfizer oltásnál csak a tüskefehérje van benne, amíg az nem módosul, addig a többi rész bárhogy alakulgathat, az mindegy.
A kínainál pl. én sem értem miért nem cserélték le. A vektorvakcináknál meg nem tudom melyik része van a vírusnak benne az oltásban, ahogy azt sem, hogy módosult-e.
Így is jól tejel, meg el kell sütni a készleteket.
Amúgy, igen, már rég hozzá kellett volna igazítani. Április óta van már delta kb.
"Ha jól értem, akkor pl. a pfizer oltásnál csak a tüskefehérje van benne, amíg az nem módosul, addig a többi rész bárhogy alakulgathat, az mindegy."
És ennek megfelelően, aki nem pfizert kapott első kettőnek, az most azt kap??
"A klinikai vizsgálatok alapján nem indokolt egyelőre."
Pontosan mi nem indokolt? És milyen vizsgálat?
#7 A kínain kívül mindegyik ugyanúgy a tüskefehérjével játszik.
Kínában amúgy nem nagyon van covid ès így delta is kevés. De mivel valszeg pont azért nincsenek oltástípusra lebontott számaink, mert el akarják kenni, hogy a kínai hatásfoka eredetileg se volt magas (mint a szerbeknél sem), ezért gondolom, hogy a kínait kaphatják azok, akik ki vannak borulva a kísérleti vakcinától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!