Milyen hatása lehet a NeoCitran-nak, ami miatt olyan, mintha intenzíven gyógyítaná is a fertőzést?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom magamon, hogy időben elkezdve meg is állítja. Ha viszont nem állítja meg, akkor is rövidíti a lefolyását. Ezt a két hatást nagyon sokaktól hallottam már, tehát nemcsak én tapasztalom.
A placebohatás már csak azért is kizárt, mert ugyanannál a személynél a kamillatea, méz, gyömbér, C-vitamin már nem hat semmit sem.
2021. nov. 13. 00:52
11/13 A kérdező kommentje:
Én akkor is azt tapasztalom, amit és még sokan mások is.
Nálam gyógyszer nélkül több hét a nátha, addig nem használható tudtommal az orrpray.
2021. nov. 13. 13:27
12/13 anonim válasza:
Gyogyszer nelkul nalam is elhuzodik. De hogy most neocitrant vagy mast veszek be, tokmindegy.
13/13 A kérdező kommentje:
Jó, de mitől rövidítik le?
A sok váladékkal keresztbe tesz magának a szervezet és a váladéktermelés csökkentése által gyógyul gyorsabban?
2021. nov. 13. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!