Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás injekciót teljesen...

Covid oltás injekciót teljesen benyomják a karba vagy csak 1 kis részét,hegyét olyan 1cm mélyen? Jobban fáj mint a többi oltás?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az oltás beadását érezni sem fogod.
2021. nov. 13. 16:00
 12/22 gyik123 ***** válasza:
22%

A deltaizomba, azaz a vállon található nagy izomba kerül beadásra.

Egyébként szerintem nem ettől kellene félned, hanem a lehetséges mellékhatásoktól! Mindenféleképpen tájékozódj!

Modernat azt biztosan ne kérj, ha 30 alatti vagy, mert gyakoribb a szívizomgyulladás.

[link]

A Pfizer sem túl szerencsés választás, mivel ez is mRNS vakcina.

Rengeteg nőnek voltak/ vannak menstruációs problémáik stb... Az autoimmun betegségeket is felerősítheti.

[link]

Pfizer mellékhatások facebook csoport:

[link]

2021. nov. 13. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Az első nem fájt, a második fájt, a harmadikat meg sem éreztem.

Pfizer.

2021. nov. 13. 22:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem se fájt. 2 Pfizeren vagyok túl. Valóban vékony tűvel adják be, egy vérvétel kellemetlenebb. Lényeg, hogy ne stresszelj, és legyen szerencséd a várakozással. Én alig vártam...
2021. nov. 13. 23:39
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mertem beadatni, mert tűfóbiám van. Mondtam is ezt az orvosnak... Ő azt mondta, hogy meg is lehet inni, úgyhogy én megittam, úgy nem fájt egyáltalán!
2021. nov. 14. 20:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Dehogy lehet meginni!!

Ki kell köpni azonnal!

2021. nov. 14. 22:10
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Hát akkor nem tudom, hogy nekem miért mondta az orvos, hogy igyam meg... De egyébként nem vészes. Annyi, hogy borzasztóan keserű volt, meg azóta nagyon picit véres a vizeletem, meg kilazult pár fogam. Az orvosom szerint majd elmúlik.
2021. nov. 15. 19:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem lehetnek az oltás mellékhatásai! Itt valami más betegség állhat a háttérben! Azonnal keresd fel az orvosodat, véres vizeletre sok teát kell inni, a fogakra pedig C vitamin!
2021. nov. 15. 19:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Ma beszéltem az orvossal, azt mondta, hogy valószínűleg az oltás mellékhatása, mert másnál is előfordult ilyen.. A nefrológiára kell majd mennem, de csak február végére kaptam időpontot, mert azt mondták, hogy február közepéig tart a járvány,ezért addig nem fogadnak.
2021. nov. 15. 20:16
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyértelmű, hogy a 17-es egy ordas nagy troll? :D

A védőoltást intramuszkulárisan adják be, nem megisszák, istenem....

2021. nov. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!