Az miért nem baj, hogyha a harmadik oltás teljesen máshogy működik, mint az első kettő?
Én tavasszal oroszt kaptam. Az ugye, most nincs. Harmadiknak - itt az én környékemen - csak pfizert lehet kapni.
Valaki hozzáértő, aki ilyet tanult, mesélje el nekem, hogy így a 3. oltás mitől emlékeztető? Ha azt első kettő orosz volt, vektoros módszerrrel működött, utána meg kapok egy harmadikat, ami mRNS-es módszerrel működik, akkor nincs gebasz? Akkor ez a harmadik mitől emlékeztető? Ha új fajtát kapok, akkor plusz 1 kéne nem? Mert egy teljesen új immunizálási folyamat, lehet hogy ugyanarra a vírusra, csak másik módszerrel... Nem értem...
Aki tanult ilyet, kérem, avasson be!
Nem, sajnos azok fedezték föl akikben vagy akiknek a magzatában kárt okozott. A neves szakértők ezeket a mellékhatásokat évekig igyekeztek eltussolni.
Megértem, hogy tanulatlan panelproliként úgy érzed hogy nem a te dolgod és jogköröd ezt vizsgálni. Lehet hogy te szívesen lemész óvodás szintre, és aláveted magad a nagytudású doktor bácsi akaratának, aki tévedhetetlen és mindig jót akar, ugye ezt a bizalmat halálos kórházi fertőzések, a műhibák száma és egyéb egészségügyi botrányok is mind-mind megelőlegezik.
Az alkotmányba foglalt egészségügyi önrendelkezési jogot viszont olyan felnőtteknek találták ki akik képesek a saját testüket ismerve és tisztelve kritikusan gondolkozni, kérdéseket föltenni, a nagyhatalmú doktor bácsi ellentmondást nem tűrő attitűdje ellenére.
Azt se felejtsük el, hogy sok nagyhatalmú doktor bácsi távozott az egészségügyből és/vagy alkotmánybírósági panaszt nyújtottak be, illetve köztudott, hogy sokan "csapba oltanak", nem tudom, a hozzád hasonló iskolázatlan panelprolik ezt hogy magyarázzák, mert bizonyos fokú kognitív disszonanciát okozhat nektek. De ne izgulj, az ilyesmi tagadással kezelhető, így végeredményben nem szükséges ezeket a kérdéseket vizsgálnod.
"Épp hogy létező, új technikajú oltások"
Itt vektorvakcinákról volt szó eddig, azok nem "épp hogy létező" oltások...
"alkotmánybírósági panaszt nyújtottak be"
Amit épp mkst utasítottak el. Mit akartál ezzel mondani? Panaszt bármi ellen lehet benyújtani, ez semmit nem bizonyít.
#11, hát ez mellément, édes kiscicám. Én biza a gonosz Big Pharma alkalmazottja vagyok (5G chip beszerzési és -programozási üzletág!)
Mesélj még nekem a gyógyszerfelügyelet rejtelmeiről, hiszen te láthatóan olyan jól ismered a területet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!