Antitest tesztet túl korán csináltattam?
Figyelt kérdés
Okt. 10-20. között voltam rosszul (a szívem összevissza kalimpált, jártányi erőm nem volt, fulladás, nehézlégzés). November 2-án csináltattam antitest tesztet, negatív lett.
Lehet, hogy túl korán csináltattam?
2021. nov. 10. 17:48
1/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy koronavírusos voltál. Terjed most az influenza is, nátha is van (én is abba estem bele pár napra). Nem csak a koronavírus létezik.
Ha igazoltan voltál covid-os és nincs antitested akkor lehet nem is fog termelni a szervezeted.
2/11 anonim válasza:
Nem korai, pont jókor csináltad. Ha magadnak csináltad lehet elszúrtad.
3/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy covid volt? Azt csak teszt után lehet megállapítani.
4/11 A kérdező kommentje:
Magát a covid-ot nem nézettem, tehát amikor rosszul éreztem magam, nem mentem el PCR tesztre amúgy.
Csak utána gondoltam, hogy hátha covid volt. De akkor ezek szerint nem.
2021. nov. 10. 18:04
5/11 A kérdező kommentje:
2-es, csináltattam, antitest extrát, 14900-ért.
2021. nov. 10. 18:04
7/11 anonim válasza:
Nem mindenkinél alakul ki IgG annyi. Mennyi volt az értéked? Nulla? Mert ha átlag alatt van, pl 15 alatt akkor még attól jelen volt csak más kevés. Nekem például 8 volt az érték máskor, de nem tudom mikor eshettem át rajta, nem voltam beteg, de jelen volt egy kevés IgG még.
8/11 A kérdező kommentje:
7-es: 0,33 BAU/ml.
2021. nov. 11. 09:30
9/11 anonim válasza:
Akkor voltál covidos, csak már elfogyott, nem termeltél sokat, T sejtes immunitásod lehet, nem kell a szervezetednek az Igg-t kitermelni.
10/11 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? Laboros orvos mondta nekem, hogy nem mindenkinek termel elég IgG-t a szervezete pláne ha van sejtes immunitása meg se betegszik mind. Ha pedig valamennyi Sars-cov2 elleni ellenanyag IgG kimutatható azaz nagyobb, mint nulla akkor volt covidos az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!