Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vehetek fel másik oltást?

Vehetek fel másik oltást?

Figyelt kérdés
A lényeg az én felvettem régebben a sinopharm oltást(ami mint kiderult szart sem ér) és azt szeretném megérdeklődni, hogy 3. Oltásnak lehet e mást felvenni vagy ilyenkor mi a teendő mert nem mehetek miatta sehova sem annyira gyenge…

2021. nov. 9. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérhetsz Pfizert 3.-nak. Vagy Modernát. Ahol én kaptam, mindenkitől megkérdezték milyet szeretne.
2021. nov. 9. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:
És melyiket érdemesebb beadatni?
2021. nov. 9. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:
És azis érdekelne hogy akkor így elég e a három vagy kell a 4. is?
2021. nov. 9. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Ha idősebb vagy sérülékenyebb vagy, valószínűleg szükséged lesz az emlékeztető oltásokra. Itt magyaráz erről Dr. David Bauer 1:50-től:

[link]

2021. nov. 10. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az oltóorvos dönti el, melyiket kapod, gyakorlatilag meg te. De vannak adatok arra vonatkozóan, hogy a harmadik oltás 80% körül pfizer volt az egész országban. Nem tudom mennyi kínait akarank még elpasszolni és mennyi van, ez ettől is függ.

Valószínűleg szükség lesz a félévenkénti emlékeztető oltásokra. Én átestem, most megyek harmadikra és eldöntöttem, hogy jövő év végéig (szóval az 5. esedékes oltásomig) oltatom magam, utána meg meglátjuk hogy alakul a járvány.

2021. nov. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!